Închide meniul
Foto

Vestea uriaşă primită de Alina Vidican! Doar Borcea i-a mai făcut asta. „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Publicat: 25 iulie 2021, 19:51

Reclamă
Vestea uriaşă primită de Alina Vidican! Doar Borcea i-a mai făcut asta. „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Vestea uriaşă primită de Alina Vidican

Instagram

Alina Vidican este răsfăţată de Claude Senhoreti înaintea căsătoriei. Omul de afaceri originar din Brazilia, care este şi pilot de curse, i-a deschis o afacere la Miami, unde cei doi locuiesc împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea uriasa primita de Alina Vidican

„Acum, în pandemie, am deschis o nouă afacere i-am dat-o Alinei să se ocupe de ea se numește Miami Exotic Auto Racing, mai ales că ea iubește mașinile și viteza.

Asta e o companie care le oferă celor care adoră mașinile puternice experiența de a conduce mașini precum Ferrari și Lamborghini, pe pistă de curse, asistați de instructori profesioniști.

Prin pandemie, toate afacerile noastre au fost afectate timp de 2 sau 3 luni, dar de la începutul anului 2021 și-a revenit, iar acum este grozav, mulțumesc lui Dumnezeu”, a declarat Claude Senhoreti pentru fanatik.ro.

Alina Vidican a renunţat la restaurantul pe care îl deţinea în Miami

Doi copii are Alina Vidican cu Cristi Borcea. Locuieşte alături de ei şi, după căsătoria cu Claude, plănuieşte să îşi cumpere o locuinţă mai spaţioasă în Miami. Alina a decis deja să renunţe la restaurantul care îi rămăsese în grijă după despărţirea de „Leonidas”. Există acum o nouă echipă de management care se ocupă de afacere.

Reclamă

Cei doi îndrăgostiţi sunt decişi să îşi unească destinele în acest an. S-au grăbit să ajungă la altar şi, din informaţiile fanatik.ro, evenimentul va avea loc în luna august.

Nunta dintre Alina vidican şi milionarul brazilian Claude va avea loc în Statele Unite. Totuşi, fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a gândit şi la rudele care nu vor putea ajunge la Miami. A decis să organizeze o petrecere şi în România, care să marcheze căsătoria.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și