Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0 | Oltenii lui Mutu, primul succes în Liga 1! Peste 10.000 de suporteri au asistat la derby-ul de pe Ion Oblemenco

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2021, 23:25

FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0 | Oltenii lui Mutu, primul succes în Liga 1! Peste 10.000 de suporteri au asistat la derby-ul de pe Ion Oblemenco

FC U Craiova 1948 - Dinamo

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

În prima repriză, FC U Craiova 1948 a dominat-o pe Dinamo, însă tabela a arătat 0-0 după 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Repriza secundă a început tare. Moldoveanu a lovit bara, iar peste câteva minute s-a deschis scorul. În minutul 65, Hugo Vieira a marcat cu o lovitură din cap, din pasa fabuloasă a lui Bauza.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au 3 puncte după primele două meciuri. În următoarea etapă, oltenii joacă în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce dinamoviştii o aşteaptă pe Academica Clinceni pe teren propriu.

FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0

Min. 90+4: Fluier final! FC U Craiova 1948 a câştigat derby-ul cu Dinamo.

Min. 82: Ocazie Dinamo! Deian Sorescu a tras un şut puternic spre poartă, însă Mogoşanu a intervenit decisiv.

Reclamă

Min. 65: GOOOL FC U Craiova 1948! Hugo Vieira a deschis scorul cu o lovitură de cap. Bauza a avut o pasă de gol fabuloasă.

Min. 57: Schimb fabulos de replici între cele două galerii.

„(09.05.2011) „Ne pare rău de voi” ne-aţi „urat”
Apoi, repetat, ne-aţi înjurat!

Reclamă 4 / 0/3

Cum e acum, cu capul plecat?!
Cu viitorul în mediocritate angrenat!?”, au transmis ultraşii alb-albaştrilor.

Răspunsul dinamoviştilor nu s-a lăsat aşteptat. „Conştiinţa voastră e curată?”, a fost replica suporterilor „câinilor”.

Min. 52: Ocazie uriaşă Dinamo! Robert Moldoveanu a lovit bara din marginea careului mare.

Min. 46: A început repriza secundă!

Update: Probleme la pauză! Fanii lui FC U Craiova 1948 au mers spre peluza dinamovistă pentru a sări la bătaie. Jandarmii au intervenit imediat.

Reclamă
Fanii lui FC U Craiova 1948 şi Dinamo au sărit la bătaie
Fanii lui FC U Craiova 1948 şi Dinamo au sărit la bătaie

Min. 45: Pauză pe Ion Oblemenco, scor 0-0.

Min. 38: Ocazie uriaşă FC U Craiova 1948! Bauza putea deschide scorul, însă Eşanu a avut o paradă de senzaţie.

Min. 35: Schimbări în tabăra dinamovistă! Mihaiu este înlocuit de Neicuţescu, iar Florescu de Bani.

Min. 20: Ocazie FC U Craiova 1948! Bauza a fost aproape de deschiderea scorului cu o lovitură de cap.

Min. 15: Ocazie Dinamo! Steliano Filip a încercat să îl surprindă pe Mogoşanu cu o execuţie din interiorul careului. Portarul nu a avut probleme.

Min. 6: Ocazie uriaşă Baeten! Mijlocaşul a fost la un pas de deschidere scorului, însă a tras puţin pe lângă poartă.

Min. 3: Peste 10.000 de suporteri asistă la meci, a anunţat Adrian Mititelu Jr., patronul lui FC U Craiova 1948.

Min. 1: A început meciul!

Se anunţă spectacol pe Ion Oblemenco. FC U Craiova 1948 va evolua în primul meci pe teren propriu după promovare. Echipa lui Mutu caută de asemenea şi primul succes. Etapa trecută, oltenii au pierdut confruntarea cu campioana CFR, scor 2-3.

De cealaltă parte, Dinamo vine după o victorie cu FC Voluntari, scor 3-2. Deian Sorescu, căpitanul „câinilor”, a reuşit un hattrick şi este golgheterul campionatului.

La ora meciului, mii de fani ai alb-albaştrilor promit spectacol în tribune. Şi dinamoviştii au cu ce se mândri. Peste 1.000 de suporteri şi-au anunţat prezenţa în Bănie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și