Închide meniul

„Sunt şeful tău!” Scandal în lumea interlopă din Bucureşti! Zoară Nebunu, ameninţări şi jigniri cu un celebru membru din Clanul Sportivilor

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2021, 9:28

Reclamă

Gheorghe Mustaţă, care este şi liderul galeriei FCSB, a intrat în conflict cu Zoară Nebunu, unul dintre locotenenţii fraţilor Mircea și Vali Nebunu. Totul a început după ce Zoară ar fi vrut să îl bată pe unul dintre prietenii lui Gheorghe Mustaţă, scrie Spynews. Liderul galeriei FCSB ar fi intervenit imediat şi l-ar fi sunat pe Zoară să îi transmită că lucrurile nu vor rămâne aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă l-a ameninţat pe Zoară Nebunu

Când bărbatul l-a întrebat pe Mustaţă cine e la tefefon, acesta i-ar fi spus: „Sunt şeful tău„. Atunci, Zoară ar fi replicat că el „nu are șef”, iar de aici s-ar fi dezvoltat un conflict verbal care a degenerat.

În acest conflict a intervenit şi Mircea Nebunu, în speranţa că îl va îndupleca pe Mustaţă să nu degenereze conflictul. Acesta nu a avut succes, iar liderul galeriei FCSB a ameninţat că îi va aplica o corecţie când îl va întâlni.

Mustaţă s-a ţinut departe de scandaluri în ultima vreme, mai ales că a fost eliberat condiţionat din închisoare pentru tentativă de omor.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și