Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, dat de gol de fostul secund! Ce jucători vrea la Craiova și ce sistem va folosi: „Așa a jucat și la Al Wasl!”

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2021, 9:41

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, dat de gol de fostul secund! Ce jucători vrea la Craiova și ce sistem va folosi: „Așa a jucat și la Al Wasl!

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

Profimedia

Laurențiu Reghecampf, dat de gol de fostul secund. Panduru felicită numirea lui Reghe la Craiova. Fostul internațional a anunțat că echipa din Bănie va evolua în sistemul 4-3-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probabil că cine-l cunoaşte ştie că vine când trebuie să vină. Nu îi e frică de niciun meci, Craiova a făcut o alegere foarte bună. E omul care poate transforma Craiova într-o echipă periculoasă, care se bate la titlu, deşi e cu şansa a treia, după FCSB şi CFR Cluj.

E greu, dar munceşte, e serios şi cred că va arăta bine Craiova. El ştie ce trebuie schimbat. Una e să fim neimplicaţi şi alta e să fiu de mâine antrenor„, sustine Basarab Panduru.

Laurențiu Reghecampf, dat de gol de fostul secund

Panduru a anunțat faptul că Reghecampf va mai aduce cel puțin doi jucători la Craiova. Este vorba despre Paul Anton și Andrei Ciobanu. Aceștia vor intra direct titulari la mijlocul terenului.

Da, are nevoie de jucători şi vor veni. Şi despre Ciobanu s-a vorbit. Mi se par variante bune, Ciobanu şi Anton. El probabil că va juca 4-3-3, că aşa îi place. La Al Wasl a jucat aşa, avea şi jucători pentru sistemul ăsta.

Reclamă

Sistemul îl faci în funcţie de jucători. El asta juca, probabil că asta joacă şi acum, că asta vrea Craiova. E frumos sistemul şi arată foarte bine, Ciobanu şi Anton intră în sistemul ăsta„, a anunțat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și