Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. „Coşmarul” din sezonul trecut pe care campioana României l-a trăit cu elveţienii

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 23:07 / Actualizat: 29 iulie 2021, 2:11

Reclamă
CFR Cluj – Young Boys, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. „Coşmarul din sezonul trecut pe care campioana României l-a trăit cu elveţienii

CFR Cluj - Young Boys, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor

Hepta

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor după o dublă victorie cu cei de la Lincoln Red Imps. După o victorie chinuită cu 2-1 în Gibraltar, elevii lui Marius Şumudică s-au impus pe teren propriu cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Young Boys, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj şi-a asigurat, astfel, prezenţa în grupele Conference League, însă campioana României visează la grupele UEFA Champions League.

În turul al treilea preliminar, CFR Cluj va juca cu Young Boys. Elveţienii au trecut de cei de la Slovan Bratislava în turul al doilea preliminar, după victoria cu 3-2. Elveţienii au condus cu 3-0, însă cehii au revenit incredibil şi au mai marcat două goluri. Slovan a mai ratat şi un penalty, însă elveţienii au rezistat şi s-au calificat în turul al treilea preliminar.

CFR Cluj a fost scoasă de Young Boys din Europa League

Young Boys este un adevărat coşmar pentru CFR Cluj. În sezonul trecut, Young Boys a fost adversara ardelenilor în grupele Europa League, acolo unde CFR a trăit un adevărat coșmar. După 1-1 în tur, Young Boys a câștigat cu 2-1 returul din Elveția, iar clujenii au ratat calificarea în „16-imi”.

Young Boys are 15 titluri de campioană și mai are în palmares 7 Cupe ale Elveției, precum și o Cupă a Ligii Elveției.

Reclamă

CFR Cluj şi-a asigurat prezenţa în grupele Conference League

CFR Cluj şi-a asigurat prezenţa în grupele Conference League după ce s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Mike Cestor, în minutul 18, şi Runar Sigurjonsson, în minutul 58 cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă, au marcat pentru campioana României.

În urma acestui succes, echipa lui Marius Şumudică e sigură de grupele UEFA Conference League, a treia competiţie valorică a Europei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și