Închide meniul
Foto

Cum arată bruneta sexy care l-a însoţit pe miliardarul Ion Ţiriac la plajă! Imagini de pe nisipul fierbinte din Mamaia

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2021, 15:20

Reclamă
Cum arată bruneta sexy care l-a însoţit pe miliardarul Ion Ţiriac la plajă! Imagini de pe nisipul fierbinte din Mamaia

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată / Hepta

A făcut-o şi în acest an şi, la 82 de ani, el a fost însoţit de o superbă brunetă. Aceasta a stat cu omul de afaceri la plajă, susţin cei de la click.ro. Apoi, cei doi, însoţiţi de un bodyguard, s-au îndreptat spre un restaurant, unde au luat prânzul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de copiii săi

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de copiii săi. Miliardarul român şi-a scos la masă doi dintre cei trei urmaşi pe care îi are.

Fostul jucător de tenis s-a plimbat, pe străzile din Bucureşti, cu una dintre maşinile de epocă din colecţia fabuloasă de bolizi pe care o deţine. S-a oprit la o terasă din zona de nord a Capitalei.

Omul de afaceri a luat prânzul cu Ion Alexandru şi Ioana Natalia. Au profitat de moment şi au vorbit despre proiectele în care sunt implicaţi.

Fiica de 22 de ani a lui Ion Ţiriac a atras toate privirile. Tânăra a radiat la braţul tatălui ei, mai ales că aceştia sunt văzuţi de puţine ori împreună în spaţiul public. Potrivit evz.ro, în momentul în care s-a ridicat de la masă, Ioana Natalia a primit un card de la tatăl ei. Şi Ţiriac Jr a părut a fi foarte protector cu sora lui.

Reclamă

Ioana Natalia s-a văzut rar cu tatăl ei. A copilărit în Monte Carlo şi, după ce a absolvit Şcoala Americană din Bucureşti, s-a mutat la Miami pentru a studia jurnalismul. Îi calcă pe urme mamei ei, Sophie Ayad, care este o cunoscută ziaristă din Egipt.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 21:00 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 20:35 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Presa din Spania anunţă că Ianis Hagi va fi titular 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și