Închide meniul
Foto

Scandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători după umilința cu FK Laci: „Vă rupem picioarele!”

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 1:38

Reclamă
Scandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători după umilința cu FK Laci: „Vă rupem picioarele!”

Captură AS.ro

S-a lăsat cu scandal după eliminarea Universității Craiova din Conference League. Ultrașii olteni au făcut scandal și au mers peste jucători să le ceară socoteală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători

Universitatea Craiova a fost eliminată de FK Laci din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Mai mult, oltenii nu au reușit să marcheze în două meciuri în poarta albanezilor de la FK Laci. Fanii au luat foc după o nouă rușine europeană și au mers să ceară socteală jucătorilor și conducerii. Ultrașii olteni au mers și în cantonament.

„Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!” şi Mercenarii, mercenarii!”, au fost scandările preferate ale suporterilor.

Dan Nistor, în stare de şoc după umilinţa cu albanezii

Dan Nistor este în stare de şoc după ce Universitatea Craiova a trăit o nouă umilinţă în cupele europene. Mijlocaşului Universităţii Craiova nu îi vine să creadă că echipa sa, dar şi celelalte formaţii româneşti au fost eliminate de adversari mai slabi cotaţi.

E o seară dureroasă atât pentru noi, cât şi pentru fotbalul românesc. Din punctul meu de vedere acesta este nivelul, trebuie să-l acceptăm şi să mergem mai departe. Cred eu că puteam să marcăm, am avut 2-3 şanse. Dacă înscriam altfel se juca meciul. Am avut puţin ghinion şi la acea bară. Trebuie să ne uităm în viitor. Este o seară neagră!

Reclamă

Nu s-a putut, din păcate nu s-a putut. Trebuie să muncim mai mult, o să facem o analiză să vedem unde am greşit. Din punctul meu de vedere nu trebuie să găsim alibiuri, să ne gândim la cine pleacă şi cine vine. Cred că astăzi am scris o nouă pagină din istoria Universităţii Craiova neagră. Dacă ne-au bătut cei din Kazahstan, Albania, înseamnă că acesta este nivelul nostru. Nu pot să cred că nu ne-am calificat, atât noi, cât şi celelalte echipe.

De mâine încolo trebuie să ne gândim la meciul următor. Băiatul meu îmi dă putere să merg mai departe şi sunt convins că într-un final vom reuşi„, a spus Dan Nistor la Digisport, după Universitatea Craiova – FK Laci 0-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
1:13
Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!”
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și