Închide meniul
Foto

Raluca Tănase, o nouă despărţire. „Nu accept să fiu înşelată”. Ce a spus despre relaţia cu Nicolae Mitea

Publicat: 30 iulie 2021, 11:14 / Actualizat: 30 iulie 2021, 12:22

Reclamă
Raluca Tănase, o nouă despărţire. „Nu accept să fiu înşelată”. Ce a spus despre relaţia cu Nicolae Mitea

Raluca Tănase, o nouă despărţire

Instagram Raluca Tănase

Jumătatea trupei Bambi a dezvăluit că a fost înşelată de unii dintre foştii iubiţi. Acesta este şi motivul pentru are s-a despărţit de bărbatul căruia tocmai „i-a dat papucii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Tănase primeşte lovitură după lovitură

În cea mai recentă relație am fost înșelată. Sunt temperamentală, posesivă şi geloasă. Am suferit foarte mult. Am avut o singură relație matură în viața mea, în care chiar am iubit cu adevărat. În rest, nu cred că am iubit. Merit să trăiesc altfel, m-am redescoperit de când nu mai am această relație.

Această relație mă acoperea. Nu accept să fiu înșelată într-o relație. Nu spun des te iubesc, nici măcar mamei mele„, a declarat Raluca Tănase la Kanal D.

Raluca Tănase, o nouă despărţire. Vedeta de 36 de ani a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat între ea şi Nicolae Mitea. Cei doi s-au despărţit în 2006, după doi ani în care au fost împreună. Fostul jucător al lui Ajax anunţa atunci că „ruptura” s-a produs din cauza părinţilor iubitei lui, care au tot intervenit în relaţie.

A fost o relație copilărească. A fost prima mea relație, acum foarte foarte mulţi ani, aveam doar 18 ani când am fost împreună. Nu cred că aş fi fost acum cu el, eram doi copii ce se descopereau pe ei. Am avut o relaţie de patru ani, ne-am maturizat diferit, la final eu îmi doream lucruri diferite.

Reclamă

El a fost un fotbalist foarte bun şi, ca om, un suflet curat. Eu sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, sunt geloasă. Am fost foarte expusă când am fost cu Nicolae Mitea„, a mai spus artista.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și