Închide meniul
Foto

Sandra Izbaşa s-a căsătorit! Imagini inedite cu ultima campioană olimpică a României la gimnastică. „Să fie cu iubire!”

Publicat: 30 iulie 2021, 17:09

Reclamă
Sandra Izbaşa s-a căsătorit! Imagini inedite cu ultima campioană olimpică a României la gimnastică. „Să fie cu iubire!”

Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

Instagram

Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică. Cununia civilă a avut loc, astăzi, 30 iulie, la fix doi ani de când cei doi formează un cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

„Un an împreună. Te iubesc, Răzvan Bănică!”, a scris Sandra pe contul de Instagram, unde a postat o imagine alături de soţul ei, din 30 iulie 2020.

Instagram

Andreea Răducan la cununia Sandrei Izbaşa: „Cine se căsătorește astăzi?”

Izabaşa a fost cerută în căsătorie la finalul anului trecut, iar astăzi a avut loc ceremonia, în aer liber în ciuda caniculei.

Sportiva în vârstă de 31 de ani şi actorul în vârstă de 29 de ani, nepotul lui Ştefan Bănică, au spus „da” într-un cadru de vis, pe malul unui lac.

Fostele colege şi antrenorul Octavian Bellu au fost printre cei care i-au fost alături.

Reclamă
Instagram

Andreea Răducanu s-a mândrit că a avut şi ea un rol în unirea celor doi. La nunta Andreei, Sandra a fost cea care a prins buchetul miresei.

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!”, a scris Răducan pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Sandra Izbaşa, ultima campioană olimpică a României

Sandra Izbaşa este ultima campioană olimpică a României la gimnastică. Ea a câştigat aurul la sărituri la Londra 2012.

În palmaresul Sandrei mai stă un titlu olimpic, de la ediţia Beijing 2008. Izbaşa a mai câştigat 7 medalii de aur la Campionatele Europene. În total, ea a pus la gât 19 medalii la competiţiile majore, înainte să se retragă, în 2014, la vârsta de 24 de ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și