Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf nu mai locuieşte cu Anamaria Prodan: „Şi-a luat numai hainele de pe el!” I-a cerut soţiei sale să bage urgent actele de divorţ: „Dacă nu, va merge în instanţă”

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 8:50

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf nu mai locuieşte cu Anamaria Prodan: „Şi-a luat numai hainele de pe el!” I-a cerut soţiei sale să bage urgent actele de divorţ: „Dacă nu, va merge în instanţă”

Anamaria Pordan şi Laureţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului

Mai mult, Laurenţiu Regehcampf nu mai locuieşte cu Anamaria Prodan. Se pare că probleme dintre cei doi sunt de doi ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf nu mai locuieşte cu Anamaria Prodan

„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.
Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic„, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei pentru Playtech.

Laurenţiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să bage actele de divorţ

Mai mult, conform sursei citate, Laurenţiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să bage actele de divorţ la notar. În caz contrar, el o va acţiona în instanţă.

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, mai susţine sursa citată.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o tânără misterioasă

Agentul de jucători a ţinut să asigure că a ştiut că Laurenţiu îşi petrece timpul în Grecia. Totuşi, a dezvăluit că soţul ei s-a dus acolo pentru a se ruga la o mănăstire.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și