Închide meniul
NEWS ALERT

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray poate pica. Anunţul de la miez de noapte făcut de preşedintele turcilor. Becali ratează un tun financiar

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 8:29 / Actualizat: 1 august 2021, 13:23

Reclamă
Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray poate pica. Anunţul de la miez de noapte făcut de preşedintele turcilor. Becali ratează un tun financiar

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a picat

Hepta

„Nu avem nicio iniţiativă de a face acest transfer, din cauza costului lui Moruţan”, susţine Burak Elmas, citat de haberler.com. Asta în situaţia în care patronul de la FCSB aştepta în aceste zile o ofertă oficială de 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre trasferul lui Olimpiu Moruţan: „Probabil că vor face mâine oferta”

„Nu s-a făcut încă. Negociem. Nu ştiu, probabil că o fi vorbit cu ei, acolo. Probabil or fi luat hotărârea să dea 10 milioane şi atunci au zis: ‘Da, domne’, dăm 10 milioane şi îl facem!’ Mai repede ştiu ei acolo, jurnaliştii, decât noi aici.

Probabil că vor face mâine oferta. Încă n-au trimis, dar suntem în contact. Eu am cerut 10 milioane. Ei au zis că 8, că 9. Eu am zis: ‘Domne, fără 10 milioane nu-ldau!’ Şi probabil că au luat hotărârea”, a spus Gigi Becali, sâmbătă, pentru AntenaSport.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunțat, pe contul personal de Twitter, că FCSB s-a înţeles cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 22 de ani va ajunge la Instanbul în următoarele zile şi va semna înţelegerea valabilă până în 2026.

Când s-a decis Gigi Becali să îl transfere pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Moruţan după eşecul ruşinos cu Şahtior Karagandy din turul 2 preliminat al Conference League. Moruţan îl ajută să asigure bugetul.

Reclamă
Reclamă

„Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata (n.r. Ondrasek şi Vucur)! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și