Închide meniul

„Viteziştii României” se pregătesc de Târgu Secuiesc

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 13:53

Reclamă
„Viteziştii României se pregătesc de Târgu Secuiesc

"Viteziştii României" se pregătesc de Târgu Secuiesc

AntenSport

Aproape 400 de piloţi din întreaga lume au participat în weekendul trecut la Castelletto di Branduzzo, o nouă etapă de Iame Euro Series. David Drăgan, Dinu Stroescu, Eric Enache, Cristian Velciu şi fraţii Cosma Cristofor (David şi Bogdan) au reprezentat România, toţi piloţi în Campionatul Naţional de Karting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viteziştii României” se pregătesc de Târgu Secuiesc

Puştii au confirmat încă o dată valoarea piloţilor români, reuşind să facă din nou o figură bună. Cei doi fraţi, David şi Bogdan, au prins chiar finala, primul terminând pe 4, iar al doilea pe 10, ambii la clasa Mini.

David Cosma Cristofor îşi continuă parcursul de excepţie din acest an la compeţiile internaţionale, reuşind să se menţină în top 5 mondial. „Nu pot spune că sunt mulţumit, dar nici nu e cazul să fac o dramă. Mă concentrez pe ce mi-am propus la începutul anului, să fiu în top la Mini. E bine că sunt constant, dar ştiu că mai am mult de muncă. Simt că pot mai mult mai ales că am echipa şi familia lângă mine. Mă bucură foarte mult şi locul ocupat de fratele meu, Bogdan. Promitem să facem o cursă interesantă la următoarea etapă din Campionatul Naţional, de la Târgu Secuiesc”, a povestit la final David.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și