Închide meniul

(P) Cum să cumperi online produse premium 100% originale la preț avantajos, dintr-un magazin sport?

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 18:13 / Actualizat: 20 martie 2023, 17:11

Reclamă

Cum să cumperi online produse premium 100% originale la preț avantajos, dintr-un magazin sport? Românii fac tot mai mult shopping online, mediul e-commerce înregistrând creșteri fantastice în ultimii ani, cu precădere în 2020, când s-a ajuns la un avans de 30-40% ca medie de piață. După cum arată lucrurile, anii următori vor consemna noi creșteri, mai ales pe anumite nișe. Unul dintre segmentele foarte populare este cel de fashion, inclusiv zona de articole sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să cumperi online îmbrăcăminte sport și încălțăminte sport de la branduri renumite, la prețuri minime și având garanția unor produse 100% originale? Nu mai este nevoie să faci shopping din afara țării, pentru că există resurse locale suficiente. Magazine sport românești propun produse de la branduri precum Nike, Adidas sau Puma, chiar și din cele mai noi colecții, la prețuri atractive. Pentru a merge la sigur, este bine să alegi un magazin sport online de încredere, așa cum este Sneaker Industry.

Cum să cumperi online produse premium 100% originale la preț avantajos

Pe sneakerindustry.ro găsești sneakers bărbați, sneakers femei, dar și îmbrăcăminte și accesorii de la branduri cu renume, chiar și cele mai puțin disponibile în retail în țara noastră, de exemplu Carhartt WIP, Converse, Chinatown Market, HUF, Karl Kani, Jordan, Levi`s, Napapijri, Stussy, Vans sau The North Face. Evident, în topul vânzărilor se găsesc produsele de la cele 3 branduri de top în industria de încălțăminte sport – Nike, Adidas și Puma. De la aceste mărci există sute de produse dintre cele mai noi pe piață, modele foarte dorite de public, la prețuri avantajoase.

Cei de la Sneaker Industry lucrează cu stocuri proprii și pot livra rapid comenzile oriunde în România, de obicei chiar a doua zi. Mai mult decât atât, livrarea este gratuită la comenzi de peste 300 de lei. Poți comanda astfel sneakers sport precum Nike Air Force 1 într-o mare varietate de culori și modele.

„Sneaker Industry aduce în același loc adidași, sneakers, bocanci – mai exact, tot ce ține de footwear, articole vestimentare ale celor mai noi colecții și numeroase accesorii – toate adunate într-un magazin sport online!”, se precizează pe website-ul mai sus menționat, care își întâmpină clienții și în magazine fizice în orașe precum București și Cluj-Napoca. În magazinul online se poate accesa și secțiunea Sales, cu produse la super discount, reduceri de sezon la produse 100% originale, inclusiv lichidări de stocuri.

Reclamă
Reclamă

Alegând astfel de e-shop-uri românești unde produsele sunt cu siguranță autentice, eviți riscurile comenzilor din afara țării, asociate cu întârzieri în livrare, costuri suplimentare pentru transport plus posibile alte taxe, dificultăți în realizarea retururilor în cazul în care produsele nu corespund așteptărilor sau nu respectă comenzile așa cum ar trebui.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și