Închide meniul

Larisa Iordache, dezvăluiri după abandonul de la Jocurile Olimpice 2020. „Sunt bucuroasă că merg pe picioarele mele!” + „Am riscat să-mi pierd un rinichi!”

Publicat: 5 august 2021, 10:47

Reclamă
Larisa Iordache, dezvăluiri după abandonul de la Jocurile Olimpice 2020. „Sunt bucuroasă că merg pe picioarele mele! + „Am riscat să-mi pierd un rinichi!

Lariosa Iordache și-a anuțat retragerea din gimnastică

COSR Facebook/Cristian Nistor

„Sunt împăcată cu decizia luată, pentru că a venit momentul să-mi pun sănătatea pe primul plan. Ăsta e un lucru pe care mama mi l-a spus demult, o lecție pe care acum trebuie s-o pun în practică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, dezvăluiri după abandonul de la Jocurile Olimpice 2020

Ultima dată (n.r. când a concurat cu probleme medicale) a fost chiar în urmă cu două luni, la Basel, unde am participat cu o criză renală. Inconștiența a învins atunci. Puteam să-mi pierd un rinichi! Dar dorința de a concura și de a obține calificarea la Olimpiadă a fost mare.

Era o situație pe care o puteam controla. Îmi foloseam mâinile, picioarele. La Tokyo a fost însă cu totul altceva. Consider că nu am fructificat o șansă și nimic mai mult. Important e că pot zâmbi!”, a declarat Larisa Iordache pentru gsp.ro.

Iordache a povestit că a primit numeroase mesaje de felicitare. Ea le-a mulţumit şi antrenorilor de la Tokyo, care au sprijinit-o după ce s-a retras din lupta pentru medalii.

Larisa Iordache: „Sunt bucuroasă că merg pe picioarele mele”

„M-am eliberat realmente când antrenorii, doamna Lulu Moldovan și domnul Cristi, mi-au spus că sunt mândri de mine, pentru că numai ei știu cât m-am chinuit. Sunt bucuroasă că merg pe picioarele mele, nu vreau să risc mai mult decât e cazul.

Reclamă

Singurul lucru care m-a marcat atunci, pe loc, a fost întrebarea de ce nu pot trece peste acea durere. De ce n-o pot domina! Am trăit cu sentimentul că n-aș fi avut cum să lipsesc de pe podium”, a povestit Larisa Iordache.

Gimnasta în vârstă de 25 de ani nu exclude paritiparea şi la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, de peste trei ani, unde şi Simona Halep speră să fie prezentă.

„Mi-e greu să-mi imaginez ce se va întâmpla peste trei ani. Dar Parisul poate fi un vis. Cert e că vreau să-mi continui cariera, dar nu știu ce va fi mâine, cu atât mai greu să intuiesc ceva despre 2024”, a mai spus Larisa Iordache.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și