Închide meniul
UPDATE

Mioveni – CFR Cluj | Gafe uluitoare de arbitraj! Petrila a înscris după ce tuşierul a dormit în post! S-au cerut şi două penalty-uri. Mihai Stoica, reacţie acidă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 23:03

Reclamă
Mioveni – CFR Cluj | Gafe uluitoare de arbitraj! Petrila a înscris după ce tuşierul a dormit în post! S-au cerut şi două penalty-uri. Mihai Stoica, reacţie acidă!

Claudiu Petrila a marcat din ofsaid

Captură Digi Sport

Update: CS Mioveni nu a primit un penalty, cu un sfert de oră înainte de final! Graovac l-a tras de tricou pe Garutti în careu, sub ochii arbitrului. În cele din urmă l-a şi pus la pământ pe fundaşul Mioveniului, dar Chivulete nu a intervenit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Intervenţia lui Graovac la Garutti
Intervenţia lui Graovac la Garutti

Claudiu Petrila a deschis scorul în minutul 49, după o fază extrem de controversată. Tânărul de 20 de ani a colaborat excelent cu Tahiri. A reuşit un un-doi la care fundaşii adverşi au fost făcuţi KO. Totuşi, pe reluări s-a văzut că, în momentul pasei marocanului, Petrila era în poziţie clară de ofsaid.

Gafe uluitoare de arbitraj la meciul dintre Mioveni şi CFR Cluj

Chiar dacă jucătorii gazdelor erau cu mâinile pe sus şi au cerut anularea golului, tuşierul nu a intervenit.

Sub 2 metri e chiar OK„, a reacţionat imediat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Petrila a înscris astfel cel de-al treilea său gol stagional. Din păcate pentru el, s-a accidentat la scurt timp după ce a marcat şi a fost înlocuit.

A fost şi o fază la care jucătorii lui Marius Şumudică au cerut penalty, fără a-l convinge pe Chivulete.

În minutul 47, Ciprian Deac a fost călcat la aceeaşi fază atât de Blănaru, cât şi de Şerbănică. Nu s-a luat nicio decizie, iar jocul a continuat.

Reclamă
Intervenţia asupra lui Ciprian Deac
Intervenţia asupra lui Ciprian Deac

Promisiunea lui Marius Șumudică pentru fanii lui CFR Cluj

Marius Șumudică le-a făcut o promisiune îndrăzneață fanilor din Gruia și și-a înțepat rivalele din campionat.

Patru ani să iei campionatul… și îl luăm şi pe al cincilea! Ţineţi minte ce vă spun, vă promit eu acum! Deci, CFR-ul ia campionatul şi anul ăsta! Şi îl vom lua la pas! La pas!

Că ne vom duce în Europa, că ne vom duce în Conference, nu ştiu unde vom ajunge, dar suntem cei mai buni!”, a spus Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

CFR Cluj este singura echipă românească rămasă în cupele europene. FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi s-au făcut de râs în Conference League.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și