Închide meniul

Academica Clinceni – FC U Craiova 1948 1-2. Oltenii lui Adrian Mutu, pe loc de play-off + Gazdele au vopsit gazonul :)

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2021, 20:22

Academica Clinceni – FC U Craiova 1948 1-2. Oltenii lui Adrian Mutu, pe loc de play-off + Gazdele au vopsit gazonul :)

FC U Craiova 1948

SportPictures / Flaviu Buboi

FC U Craiova a învins-o cu 2-1 pe Academica Clinceni. Finalul a fost unul dramatic pentru Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au avut 2-0 la pauză după reuşitele lui Sekou Sidibe (’27) şi William Baeten (’43). Dar Asen Chandarov a relansat meciul (’84), iar gazdele au fost aproape de egalare în ultimul minut.

FC U Craiova este pe locul cinci în acest moment, în timp ce Clinceni este ultima clasată, fiind singura echipă fără niciun punct obţinut. Ilfovenii au necazuri şi cu gazonul pe care l-au vopsit înaintea meciului cu FC U Craiova.

LIVE SCORE | Academica Clinceni – FC U Craiova 1948 1-2

Final de meci la Clinceni.

Min. 90: Ocazie mare a gazdelor!

Reclamă

Min. 84: GOOOL Clinceni! Mijlocaşul bulgar de 22 de ani, Asen Chandarov, a marcat cu o lovitură de cap de la doi metri de poartă, în urma unui corner.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min 45: Final de primă repriză! Oltenii conduc cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 43: GOOOL FC U Craiova 1948! Samuel Asamoah a dus scorul la 2-0.

Min. 27: GOOOL FC U Craiova 1948! Sidibe a deschis scorul, după un atac la care defensiva ilfovenilor n-a avut nicio şansă.

Min. 1: A început meciul!

Cu ore bune înaintea fluierului de start, gazdele au vopsit părţi din gazon. Ilfovenii nu au nimerit culoarea, iar imaginile de la stadion spun totul.

AS.ro

Atacantul Robert Răducanu nu face parte din lot, după ce Andrei Preda, zis şi „Gogoaşă”, l-a somat să îşi ceară de urgenţă scuze după ce a aflat că jucătorul a jignit mai mulţi spectatori. Totul s-ar fi petrecut la finalul victoriei cu Dinamo. În caz contrar, ultraşii ameninţă că jucătorul nu va mai avea viaţă lungă la Craiova şi că vor opri antrenamentele la care acesta va participa.

  • Academica Clinceni: Păun – FAchim, Bilali, Gardoș, Holzmann – Cioiu, Filip, Cascini, Vanzo – Vellios, Gavra
  • FCU Craiova: Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Pop – Sidibe, Bălan, Baeten

Reclamă

Academica Clinceni vine după trei înfrângeri consecutive în primele trei etape din noul sezon. Ilfovenii au pierdut cu Sepsi, scor 0-2, CFR Cluj, scor 1-2, şi Dinamo, scor 1-3.

De partea cealaltă, FC U Craiova 1948 are doar un singur succes în trei etape. Oltenii au învins-o pe Dinamo, scor 1-0, însă au pierdut duelurile cu CFR Cluj, scor 2-3, şi FC Voluntari, scor 1-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și