Închide meniul

Ce lovitură au dat şeicii lui PSG cu Lionel Messi! 150.000 de tricouri vândute într-un timp record. Cât costă „bucata”

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 10:01

Reclamă
Ce lovitură au dat şeicii lui PSG cu Lionel Messi! 150.000 de tricouri vândute într-un timp record. Cât costă „bucata

Ce lovitură au dat şeicii lui PSG cu Lionel Messi!

Profimediaimages

Parizienii au scos la vânzare tricourile cu Lionel Messi, cele de acasă şi de deplasare, şi, în numai 20 de minute, au fost vândute toate, asta chiar dacă o „bucată” costă 107 euro. Conform altor surse, tricourile au fost acontate în numai 7 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă nu a fost făcut public numărul exact de tricouri scoase la vânzare în prima zi a lui Messi la Paris, dar, conform jurnaliştilor francezi, ar putea fi vorba de peste 150.000 de tricouri. Putem spune, astfel, că cele 20 de minute au fost productive pentru noua echipă a lui Messi, suma totală ajungând la peste 16 milioane de euro.

Lionel Messi putea ajunge la o rivală a Barcelonei

Lionel Messi a semnat cu PSG, după despărţirea de Barcelona, dar istoria putea fi altă. Jurnalistul Ignacio Miguelez susţine că alt club a fost aproape de semnătura starului argentinian: Atletico Madrid.

Diego Simeone a fost cel care l-a sunat personal pe Messi, pentru a-l aduce alături de vechiul său prieten, Luis Suarez, în atacul madrilenilor. Din motive financiare, Messi nu a mai ajuns pe Wanda Metropolitano, fiind acontat de PSG.

Reclamă

„Acum, după ce Messi s-a înţeles cu PSG, voi putea spune ce s-a întâmplat de fapt. Unul din cluburile interesate de Messi a fost Atletico Madrid. Cholo l-a sunat personal pe Messi. Leo şi familia lui s-au gândit serios la această opţiune, dar mutarea nu a fost posibilă”, a dezvăluit Ignacio Miguelez, jurnalistul de la Movistar.

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul. El va încasa anual un salariu de 35 de milioane de euro.

“Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa se potrivesc perfect ambiţiilor mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staful. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Sunt nerăbdător să intru pe gazonul Parc des Princes”, a declarat Messi după semnarea contractului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și