Închide meniul

Răzvan Lucescu, calificare cu emoţii în play-off-ul Conference League! PAOK a întors rezultatul ruşinos cu Bohemians. Cu cine se duelează pentru grupele competiţiei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 22:29

Răzvan Lucescu, calificare cu emoţii în play-off-ul Conference League! PAOK a întors rezultatul ruşinos cu Bohemians. Cu cine se duelează pentru grupele competiţiei

Răzvan Lucescu

Profimedia

Răzvan Lucescu, calificare cu emoţii în play-off-ul Conference League

Echipa lui Răzvan Lucescu a întors rezultatul ruşinos din tur, când a pierdut cu Bohemians, scor 1-2, la primul meci al românului după revenirea în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefan Schwab, în minutul 4, şi Diego Biseswar, în minutul 28, au marcat golurile calificării. Bohemians este pe locul 4 în Irlanda, țară aflată pe poziția a 37-a în clasamentul coeficienților UEFA.

„Normal că am fost nervoşi. Vom fi într-o condiţie perfectă curând pentru a avea conexiuni între noi. Am momente în care nu sunt mulţumit. Când am avut 2-0, la începutul reprizei secunde, trebuia să avem mai multă răbdare. Nu cred că am făcut ceva special. Aceşti jucători evoluează la o echipă care vrea să fie de succes. Toată lumea are responsabilităţi”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

În play-off-ul Conference League, PAOK se va duela cu Rijeka (Croaţia).

Reclamă

Răzvan Lucescu are ambiţii mari la PAOK: „Campionatul, eventul, grupele Europa Conference League!”

Răzvan Lucescu are ambiţii mari la PAOK. Antrenorul român s-a întors în Grecia după doi ani şi vrea să câştige cât mai multe trofee.

„E o altă aventură, a contat foarte mult că acolo am petrecut cei mai frumoși ani din viață, doi ani extraordinari, și asta m-a făcut să mă întorc. Atmosfera de care am avut parte acum a fost echilibru și căldură. Lumea așteaptă să câștigăm, ăsta e scopul nostru. A fost cea mai lungă conferință de presă din viața mea, nu a fost simplu.

Am făcut publică clauza din partea mea către club, dar nu gândesc așa. Vreau să stau cât mai mult și să avem rezultate. Îmi doresc să am trei ani de succese. Obiective sunt: campionatul, eventul, grupele Europa Conference League. Trebuie să câștigăm campionatul pentru Champions League. Sunt un antrenor care întotdeauna a lucrat cu ceea ce a găsit.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă e loc de îmbunătățire, foarte bine, dacă nu, sunt obligat să dau acestui grup o valoare mai mare și încredere. A fost o decizie de suflet. Când am plecat de la Rapid, eram câștigător de Cupa României și sfert finalist în Cupa UEFA și am plecat la locul 11 în liga a doua. Eu nu fac alegerile cu o strategie anume, ci emoțional”, a spus Răzvan Lucescu la revenirea în ţară.

Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK între august 2017 şi iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și