Închide meniul
Foto

Gigi Becali îi va fi naş unei tinere vedete din România. Condiţia inedită pusă de milionarul român. „Nu e că nu vreau, dar nu pot!”

Publicat: 13 august 2021, 18:58

Reclamă
Gigi Becali îi va fi naş unei tinere vedete din România. Condiţia inedită pusă de milionarul român. „Nu e că nu vreau, dar nu pot!”

Gigi Becali îi va fi naş Mariei Iordănescu

colaj Instagram/Profimedia

Gigi Becali a declarat că a fost de acord să îi devină naş Mariei Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi va fi naş unei tinere vedete din România

Şeful FCSB a anunţat-o pe viitoarea lui fină că nu va fi prezent la petrecerea de după nuntă.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Cine este Maria Iordănescu

În vârstă de 25 de ani, Maria Iordănescu a moştenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl ei, Anghel Iordănescu.

Fiica selecţionerului de la Cupa Mondială din SUA 1994 prezintă ştirile sportive la un post naţional de televiziune, Prima TV.

Reclamă

Ea a studiat la ASE (Academia de Studii Economice), dar a urmat şi cursurile unei şcoli de televiziune.

Maria a fost cerută în căsătorie în luna mai şi a nu a ratat ocazia să se mândrească pe reţelele sociale cu inelul primit. Tânăra are o mulţime de admiratori pe contul de Instagram unde impresionează cu frumuseţea ei.

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui

Înainte să îi fie naş Mariei Iordănescu, Gigi Becali a dezvăluit gestul uluitor făcut la botezul nepoatei sale. Patronul lui FCSB s-a ridicat de la masă chiar în timpul evenimentului care a avut loc în urmă cu un an.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri nu s-a putut abţine atunci când lăutarii şi-au făcut apariţia în restaurant şi i-a surprins pe invitaţi. Gigi Becali nu a mai putut rezista şi şi-a explicat acum gestul.

„Am botezat-o pe nepoata mea… Am stat la masă, iar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau. Înţelegeţi! Nu pot. Se întâmplă în sufletul şi trupul omului ceva şi nu poţi să mai suporţi. Nu mai suport muzica deloc”, a mai declarat Gigi Becali potrivit aceleieaşi surse.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și