Închide meniul
Foto

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit. Ultimul gest făcut de Luca spune totul despre planurile pe care le are

Publicat: 14 august 2021, 19:24

Reclamă
Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit. Ultimul gest făcut de Luca spune totul despre planurile pe care le are

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit

Colaj Instagram / Hepta

Relația lor a fost făcută publică la începutul lunii, când mama tânărului de 20 de ani a postat o imagine cu cei doi îndrăgostiți. Mariana Pfeiffer, fosta soție a antrenorului Universității Craiova, i-a dat de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit

Luca Reghecampf și Asiana Peng au petrecut deja prima vacanță împreună. Au ales o staţiune exclusivistă situată la graniţa dintre Italia şi Austria. S-au cazat la un hotel de cinci stele din Tirol, unde preţurile sunt pe măsură. Resortul care are o vedere spectaculoasă la munţii Alpi reprezintă o oază de relaxare pentru bogaţii Europei.

Cei doi au și postat o imagine în care sunt împreună, care a devenit imediat virală. Mai mult, Asiana a făcut deja următorul pas. „Te iubesc!”, e mesajul postat pe Instagram de fosta gimnastă.

Ultimul gest făcut de Luca spune totul despre planurile pe care le are. Fiul lui Laurențiu Reghecampf și-a dus iubita în Germania, acolo unde ește stabilit de o lungă perioadă. Mariana Pfeiffer s-a pozat alături de Luca și Asiana în Berlin. Se pare că relația dintre ei este una extrem de serioasă, iar distanța dintre locurile în care locuiesc nu va fi o problemă. Asiana Peng chiar s-ar putea muta în Germania.

Reclamă

Și mama fetei este mulțumită de Luca. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang a împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng în momentul în care s-a aflat de relația dintre cei doi tineri.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și