Închide meniul
Foto

Sarah, fata Anamariei Prodan, rupe tăcerea legat de aventurile lui Laurenţiu Reghecampf: „Vă spun ceva în premieră”

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 9:04

Reclamă
Sarah, fata Anamariei Prodan, rupe tăcerea legat de aventurile lui Laurenţiu Reghecampf: „Vă spun ceva în premieră”

Sarah, fata Anamariei Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

„Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: ‘Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimic nu stă în faţa familiei.` Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu s-a întors în Statele Unite ale Americii, acolo unde încearcă să îşi facă un nume în baschetul feminin.

Tânăra de 20 de ani a tot avut probleme de sănătate, dar acestea sunt istorie. Sarah a avut probleme la ambii genunchi şi a tot ajuns pe masa de operaţie.

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

Reclamă

„Sunt bine, da. Vă mulţumesc. Încet, încet, intru în programul echipei. Genunchii arată perfect. Abia aştept să intru pe teren. Să nu uitaţi că suntem numărul 1„, a declarat Sarah Dumitrescu.

Românca a semnat cu Cal Poly după ce s-a despărţit de echipa de baschet a Universităţii Mississipi. Sarah îşi pregăteşte revenirea, iar Anamaria Prodan a reacţionat la ultima postare a fiicei ei. „Superbitatea mea„, a comentat agentul de jucători.

Sarah este fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și