Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, alături de „Regele Modelingului din Transilvania”! Decizia luată de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal

Publicat: 18 august 2021, 11:16 / Actualizat: 18 august 2021, 12:31

Reclamă
Anamaria Prodan, alături de „Regele Modelingului din Transilvania”! Decizia luată de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal

Anamaria Prodan își investește banii într-o afacere surprinzătoare

Instagram Anamaria Prodan

Chiar dacă s-a mutat în Dubai, soția lui Laurențiu Reghecampf este dispusă să investească într-o agenție de modele din Cluj, anunță voxbiz.ro. A fost convinsă de cel care este supranumit „Regele Modelingului din Transilvania”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan își investește banii într-o afacere surprinzătoare

Chiar Anamaria Prodan ar fi în spatele unei mutări spectaculoase. Potrivit sursei citate, City Fashion Week, eveniment organizat de Farell, nu va mai avea loc la Cluj-Napoca, ci la București.

Ștefan Farell este cunoscut în showbiz-ul românesc pentru relația pe care a avut-o cu Bianca Rus. Cei doi s-au despărțit, în 2020.

Dragii mei, Am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau în legătură cu relația pe care o am cu Bianca. Mulți dintre voi mă cunoașteți ca un om asumat și care ia decizii calculate. Sunt o persoană publica, am prieteni în toate ramurile modei, începând de la designeri, până la make-up artiști, am o agenție de modeling în care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat și format modele de talie națională și internațională, sunt motorul și sufletul evenimentului de modă.

Având în vedere că aceste lucruri îmi ocupă tot timpul, faptul că nu cred în relațiile la distanță, diferențele dintre noi și interesele noastre, am decis în comun acord cu Bianca să punem stop relației. Bianca e o fată bună și cred că are dreptul să fie fericită cu cineva care o merită, cineva care să-i fie aproape atunci când are nevoie„, a transmis Ștefan, anul trecut, pe pagina sa Facebook.

Reclamă

Anamaria Prodan şi-a găsit de muncă și în Dubai

Agentul de jucători s-a săturat să se relaxeze în apartamentul de lux pe care a plătit nu mai puţin de patru milioane de euro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit, într-un mod surprinzător, că s-a apucat de un nou proiect. Îl va avea alături de Walter Zenga, fostul antrenor de la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2004-2005.

Un nou proiect în fotbal alături de legenda Walter Zenga„, a postat impresarul pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a stat departe de afaceri după lovitura primită de la Gigi Becali. A fost sărită din schemă la transferul lui Dennis Man de la FCSB, la Parma, şi a ratat un comision uriaş. Urmează să se judece cu atacantul de 22 de ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și