Închide meniul
Foto

Un milionar român de 64 de ani a ieşit la agăţat într-un club de fiţe din Mamaia. Cum arată tânăra cu care a petrecut toată noaptea

Publicat: 22 august 2021, 16:51

Reclamă
Un milionar român de 64 de ani a ieşit la agăţat într-un club de fiţe din Mamaia. Cum arată tânăra cu care a petrecut toată noaptea

Ioan Neculaie, la agăţat într-un club de fiţe din Mamaia

capturi ProSport

Ioan Neculaie duce o viaţă fără griji. Milionarul român în vârstă de 64 de ani se distrează ca în tinereţe la mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Neculaie a ieşit la agăţat într-un club de fiţe din Mamaia

În urmă cu două zile, el a fost surprins la plajă în compania unei frumoase blonde. Neculaie a fost filmat şi într-un club de fiţe. De data aceasta părea că încearcă să-i intre în graţii unei tinere brunete, cu un decolteu generos.

În imaginile publicate de prosport.ro, Ioan Neculaie apare cu un nou look, parcă întinerit la trei ani după ce a fost eliberat din închisoare.

Ioan Neculaie a devenit celebru în spaţiul public în calitate de patron al echipei FC Braşov. El avea în 2010 o avere estimată la peste 80 de milioane de euro.

„Gigică e ironic în toată fiinţa lui, ce să-l mai ironizez şi io!”, spunea Neculaie despre rivalul Gigi Becali într-un interviu publicat de evz.ro în 2011.

Reclamă
Reclamă

De-a lungul timpului, presa mondenă a scris că a avu relaţii cu vedete precum Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu.

„Eu eram la un meci al Brașovului, stăteam în spatele dânsului. La un moment dat l-am auzit în tribune că zicea: ‘Eu le dau bani ăstora, în loc să îi dau Cruduței și ălora care mă așteaptă. Ia uite cui dau eu bani!'”, a povestit recent agentul FIFA Florin Manea, în prosport.ro, un episod cu Ioan Neculaie.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și