Închide meniul

FC Botoşani – Rapid 0-2 | Claudiu Belu, euforic după un nou meci fără gol primit! Ironii către rivale? „A fost singura echipă care ne-a pus probleme în acest sezon!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2021, 23:44

Reclamă
FC Botoşani – Rapid 0-2 | Claudiu Belu, euforic după un nou meci fără gol primit! Ironii către rivale? „A fost singura echipă care ne-a pus probleme în acest sezon!

Claudiu Belu, euforic după un nou meci fără gol primit

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapidiştii au rămas fără gol primit după promovarea în Liga 1. Mihai Iosif a fost extrem de inspirat. În minutul 69 i-a trimis pe teren pe marocanii Alami şi Marzouk, cei care au şi înscris golurile victoriei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani – Rapid 0-2

A fost echipa meciului, nu omul meciului. Am făcut un joc defensiv foarte bun. Botoşani ne-a pus poate cele mai mari probleme din startul acesta de campionat. Sper să mai rezistăm, să o mai ducem aşa. Să fim la fel de motivaţi.

Aia a fost ocazia cea mai mare a Botoşaniului (n.r. despre intervenţia din minutul 31), în rest doar ne-a pasat de pe o parte pe alta. O echipă bună şi cred că ea ne-a pus probleme în sezonul ăsta. În rest nicio echipă„, a declarat Claudiu Belu la după FC Botoşani – Rapid 0-2.

Rapid are cel mai bun golaveraj din Liga 1. Nou-promovata a marcat de şapte ori şi nu a primit niciun gol în cele şase etape. Este depăşită în clasament numai de CFR Cluj, care are maximum de puncte.

Pentru alb-vişinii urmează un nou meci extrem de dificil. Etapa viitoare va primi, pe Arena Naţională, vizita Universităţii Craiova.

Reclamă

Abia aştept să jucăm acasă şi să intru pe teren, să cânte tot stadionul imnul. Cu fanii în spate suntem mai puternici„, a mai spus Belu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și