Închide meniul

Lovitura uriaşă dată de Gigi Becali! Dumitru Dragomir a făcut anunţul

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 13:40

Reclamă
Lovitura uriaşă dată de Gigi Becali! Dumitru Dragomir a făcut anunţul

GIgi Becali, patron FCSB

Hepta

„Gigi poate ține echipa 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are acesta… Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Ce salariu va încasa Edi Iordănescu la FCSB

Edi Iordănescu a apărut în faţa jurnaliştilor la o zi după ce a condus primul antrenament la FCSB. El a glumit pe seama contractului pe care l-a semnat cu Gigi Becali şi a spus că avea în plan să plece în afara ţării.

„(n.r. Câte clauze aveţi în contract?) Multe! Planul meu după ce am plecat de la CFR a fost să plec în străinătate. Am ratat şi o oportunitate foarte bună pentru că am dat un răspuns prea târziu, la o echipă angrenată în cupele europene”.

Am stat faţă în faţă cu patronul clubului, nu a fost prima dată. Dar am găsit un om schimbat în abordare, în idei, culminând cu propunerea făcută. Recunosc şi sper să nu se supere pe mine, atunci când mi-a cerut să ne întâlnim mi-a spus ‘chiar dacă nu-ţi doreşti să vii, vino să vorbim’. Am mers cu convingerea nu 99%, ci 100% că nu vom colabora, aşa cum a fost şi în trecut”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani!

43 de ani are Edi Iordănescu. El le-a mai antrenat până acum pe FCM Târgu Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj. În sezonul precedent, el a adus la 4-lea titlu consecutiv în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și