Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime a aflat de la reporterul Antena Sport de transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. „Dacă ăsta-i preţul, nu sunt dezamăgit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 16:35

Valeriu Iftime a aflat de la reporterul Antena Sport de transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. „Dacă ăsta-i preţul, nu sunt dezamăgit

Valeriu Iftime a aflat de la reporterul Antena Sport de transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Hepta

„- Cu cât s-a vândut?
– 5,7 milioane de euro cu tot cu bonusuri, la Galatasaray.
– Foarte bine. Să fie sănătos.
– Ce înseamnă asta pentru Botoşani?
– 500.000 de euro. Asta e. Dacă ăsta-i preţul, nu sunt dezamăgit”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu rămâne cu toţi banii după transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

O parte din suma pe care o va primi de la turci va ajunge în conturile lui FC Botoşani. Valeriu Iftime a păstrat 9 procente din drepturile federative ale mijlocaşului de 22 de ani. Decizia s-a dovedit a fi una extrem de inspirată.

FCSB va primi, de la Galatasaray, nu mai puţin de 5.7 milioane de euro. În condiţiile date, 510.000 de euro vor ajunge la FC Botoşani. Finanţatorul vicecampioanei a oferit toate detaliile.

Patronul moldovenilor putea primi chiar şi mai mulţi bani, dacă ar fi acceptat oferta primită la începutul lunii de la Gigi Becali. 700.000 de euro i-a oferit latifundiarul din Pipera, dar Iftime a refuzat. Spera ca Moruţan să plece pentru o sumă mult mai mare în Turcia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și