Închide meniul

OFICIAL | Florin Andone a revenit în La Liga! Românul a fost împrumutat la Cadiz

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 19:50

Reclamă
OFICIAL | Florin Andone a revenit în La Liga! Românul a fost împrumutat la Cadiz

Florin Andone a revenit în La Liga

Twitter Cadiz

Jucătorul de 28 de ani a mai jucat în Spania la CD Castellón, Villarreal C, Atlético Baleares, Córdoba şi Deportivo de la Coruña.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone a revenit în La Liga

El a mai fost împrumutat de Brighton şi în sezonul trecut, la Galatasaray.

Jucătorul se află deja în Cadiz, unde a efectuat vizita medicală, iar de marţi va începe antrenamentele.

Florin Andone, accidentat grav anul trecut

Pe 14 iunie 2020, într-un meci Rizespor – Galatasaray 2-0, Florin Andone s-a accidentat grav. Verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate.

Reclamă

Andone și-a reluat antrenamentele individuale abia în decembrie 2020. Începând cu sfărșitul lui februarie, românul s-a pregătit alături de colegi.

Florin Andone a marcat 6 goluri pentru Brighton, în cele 30 de partide jucate. Accidentat în tricoul lui Galatasaray, unde a fost împrumutat de Brighton în 2020, Andone a jucat în acest an un singur meci, pentru echipa U23 a celor de la Brighton. În Turcia, românul a înscris două goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și