Închide meniul

Edi Iordănescu chiar e noul șef de la FCSB! Gigi Becali: „El face totul şi cu asta basta!” Ce a spus patronul roş-albaştrilor despre implicarea la echipă

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 12:38

Reclamă
Edi Iordănescu chiar e noul șef de la FCSB! Gigi Becali: „El face totul şi cu asta basta! Ce a spus patronul roş-albaştrilor despre implicarea la echipă

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Edi Iordănescu chiar e noul șef de la FCSB! Ce a spus Gigi Becali despre implicarea la echipă

FCSB a remizat cu Sepsi, scor 1-1, însă Gigi Becali nu a vrut să vorbească despre semieşecul echipei sale. Acesta susţine în continuare că Edi Iordănescu decide tot ce se întâmplă la gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mă întrebaţi de meci. El face totul şi cu asta basta. Mi-am dat seama că greşesc şi mă bag în toate. M-a luminat Dumnezeu. Lasă idolatria. L-am pus pe Edi, să facă ce ştie el. Nu vreau să mai comentez”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir nu are încredere în spusele lui Gigi Becali

Gigi Becali, greu de ţinut în frâu de Edi Iordănescu. Patronul lui FCSB a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea noului antrenor, dar Dumitru Dragomir nu îl crede.

Fostul conducător al fotbalului românesc este sigur că lui Becali îi va fi greu să se abţină. Nici măcar clauzele pe care le are Edi Iordănescu în contract nu vor putea să facă diferenţa.

„(Reporter: Se retrage Gigi Becali?) Să dea Dumnezeu să fie aşa, dar eu nu cred. După cum îl ştiu pe Gigi, el e comandantul!„, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului Vezi toate știrile
Citește și