Închide meniul

Anghel Iordănescu, reacție antologică după debutul lui Edi la FCSB. „Îl criticaţi pe Gigi Becali că făcea 3 schimbări la pauză! Eu făceam 6 schimbări și intram în istorie!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 8:26

Reclamă
Anghel Iordănescu, reacție antologică după debutul lui Edi la FCSB. „Îl criticaţi pe Gigi Becali că făcea 3 schimbări la pauză! Eu făceam 6 schimbări și intram în istorie!

Anghel Iordănescu, despre debutul lui Edi Iordănescu la FCSB

Hepta

Tatăl tehnicianului de la FCSB a fost atât de supărat pe jocul arătat de FCSB în prima repriză cu Sepsi încânt, dacă stătea pe bancă în locul lui Edi, era în stare să facă 6 schimbări la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu, reacție antologică după debutul lui Edi la FCSB

Nu ar fi fost un lucru ieșit din comun la FCSB. Pe vremea când Gigi Becali încă antrena, acum mai puțin de o lună, roș-albaștrii făceau trei schimbări în minutul 34.

„La un moment dat îl criticați pe Gigi Becali că facea câte 3 schimbări la pauză. La ultimul meci, dacă aș fi fost antrenor, aș fi făcut 6 schimbări la pauză. Intram în istorie! N-aveam dreptul la 6, dar 5 tot băgam! Accept ca un jucător să greșească, să aibă un randament mai scăzut, dar mă interesează implicarea lor, atitudinea lor, unitatea echipei. 

Jucătorii de la FCSB mi s-au părut blocați mental. Edi are o misiune dificilă, are nevoie de timp. Sunt jucători talentați, dar trebuie să muncești mult cu ei. Nu știu dacă se va respecta până la final contractul dintre Edi și Gigi Becali. Edi are nevoie în primul rând de susținerea totală a patronului„, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu a gândit atunci total diferit față de tatăl său și nu a făcut nicio schimbare la pauză în meciul cu Sepsi. De altfel, prima modificare a făcut-o din pricina unei accidentări a lui Florinel Coman, abia în minutul 70.

Reclamă

Odată cu venirea lui Edi Iordănescu la FCSB s-a pus capăt unei perioade de trei luni în care Gigi Becali a făcut schimbări la pauză în fiecare meci.

Edi Iordănescu, noul șef de la FCSB

Gigi Becali nu se mai implică în deciziile de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a precizat din nou că Edi Iordănescu este şeful echipei.

„Nu mă întrebaţi de meci. El face totul şi cu asta basta. Mi-am dat seama că greşesc şi mă bag în toate. M-a luminat Dumnezeu. Lasă idolatria. L-am pus pe Edi, să facă ce ştie el. Nu vreau să mai comentez”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro, după FCSB – Sepsi 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB pe 9 luni și are o clauză de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și