Închide meniul

Zlatan de România! Jefte Betancor, aproape de o nouă „bijuterie”. Execuție fabuloasă cu călcâiul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2021, 22:45

Zlatan de România! Jefte Betancor, aproape de o nouă „bijuterie. Execuție fabuloasă cu călcâiul

Jefte a marcat în FCSB - Farul

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După ce i-a dat gol lui Dinamo de la 60 de metri, Jefte Betancor a fost aproape să le dea gol oltenilor lui Mutu în stilul lui Zlatan Ibrahimovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jefte Betancor, aproape de o nouă bijuterie

Spaniolul a reluat spectaculos, cu călcâiul, iar mingea a zguduit bara transversală a porții Craiovei.

Jefte, aproape de o nouă bijuterie
Sursa: captură Telekom Sport
Jefte, aproape de o nouă bijuterie
Sursa: captură Telekom Sport

Execuția ne aduce aminte și celebra reușită a lui Olivier Giroud, „scorpion kick”, într-un Arsenal – Crystal Palace 2-0, în 2017.

Jefte Betancor, gol de la 60 de metri în Farul – Dinamo 3-0

Jucătorul de 28 de ani şi-a încercat norocul din propria jumătate de teren, după ce a văzut că Eşanu era ieşit dintre buturi. Portarul lui Dinamo părea a putea interveni, dar s-a făcut de râs. S-a împiedicat chiar în momentul în care şi-a dorit să respingă mingea şi a încasat un gol pe care nu îl va putea uita.

Betancor este cel mai în formă jucător al Farului. A înscris patru dintre cele şase goluri ale trupei lui Hagi din această ediţie a Ligii 1. Sezonul trecut a punctat de 8 ori în 29 de partide pentru Voluntari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și