Închide meniul

FC U Craiova – Farul 1-1 | Adrian Mutu, scos din sărite de arbitraj. „Se iau prea ușor deciziile în defavoarea noastră!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2021, 23:44

Reclamă
FC U Craiova – Farul 1-1 | Adrian Mutu, scos din sărite de arbitraj. „Se iau prea ușor deciziile în defavoarea noastră!

Adrian Mutu, la o conferinţă de presă

Hepta

În minutul 83, Aurelian Chițu a căzut în careu după un duel cu Dominik Kovacic. Spre disperarea oltenilor, care conduceau cu 1-0, arbitrul Coza a arătat punctul cu VAR, iar Adrian Petre a egalat pentru oaspeți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 – Farul Constanța 1-1 | Adrian Mutu s-a plâns de arbitraj

„A fost un meci frumos, a avut rimt. Jucătorii s-au luptat pentru fiecare minge. Nu vreau să vorbesc de arbitraj sau să par genul ăla de antrenor, dar se dau prea ușor unele decizii în defavoarea noastră. Mă refer la penalty, da. Vorbim și de penalty-ul de la Mioveni, și acela a fost dat foarte ușor. că a fost dat foarte ușor.

Vreau să formez o echipă care joacă fotbal, care are posesie, care domină jocurile, la fel cum îi place lui Gică.

Este o presiune pe orice antrenor. La Craiova se vrea performanță. Nu cred că sunt un antrenor fricos care doar se apără. Tot timpul am încercat să atac. Există presiune cât timp voi antrena. Pentru a crea lucruri care să și dureze trebuie să le planifici bine. Important este că jocul nostru este solid, dar astăzi prea ușor s-a acordat 11 metri”, a spus Adrian Mutu, după meciul de pe Ion Oblemenco.

Pentru FC U Craiova a fost al doilea egal din ultimele trei etape. De cealaltă parte, Farul nu reușit încă o victorie după ce a dat recital etapa trecută, cu Dinamo, scor 3-0.

Reclamă

Clasamentul Ligii 1 după FC U Craiova – Farul Constanța 1-1

1. CFR Cluj 18 puncte, 6 meciuri
2. Rapid 16 puncte, 6 meciuri
3. FC Botoșani 13 puncte, 6 meciuri
4. Farul 12 puncte, 7 meciuri
5. UTA Arad 11 puncte, 6 meciuri
6. FCSB 9 puncte, 6 meciuri
7. Universitatea Craiova 9 puncte, 6 meciuri
8. CS Mioveni 9 puncte, 6 meciuri
9. FC Voluntari 9 puncte, 7 meciuri
10. FC U Craiova 1948 8 puncte, 7 meciuri
11. Chindia Târgoviște 6 puncte, 7 meciuri
12. Dinamo 6 puncte, 6 meciuri
13. Sepsi 5 puncte, 6 meciuri
14. FC Argeș 4 puncte, 6 meciuri
15. Gaz Metan 4 puncte, 6 meciuri
16. Academica Clinceni 1 punct, 6 meciuri

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și