Închide meniul

Mihai Stoica, replică pentru Helmut Duckadam: „Andrei Vlad e definiția smereniei!” Managerul general al FCSB i-a dat un sfat preţios tânărului portar: „Să fie mai nesimțit”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 19:29

Mihai Stoica, replică pentru Helmut Duckadam: „Andrei Vlad e definiția smereniei! Managerul general al FCSB i-a dat un sfat preţios tânărului portar: „Să fie mai nesimțit

Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Helmut Duckadam după ce l-a numit arogant pe Andrei Vlad

Managerul general al FCSB a sărit în apărarea lui Andrei Vlad, care a fost numit arogant de marele Helmut Duckadam. Mihai Stoica i-a transmis „Eroului de la Sevilla” că tânărul portar este „definiţia smereniei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Părerea lui Dukadam mă interesează foarte tare. L-am auzit spunând despre Andrei Vlad că e arogant. Andrei Vlad poate pare arogant prin mimica feței, dar e unul dintre cei mai cuminți și umili fotbaliști cu care am lucrat vreodată.

Andrei Vlad, cu o oră înainte de a începe antrenamentele, e în sală. Și nu zâmbește o dată! Nu merge în sală ca să bea câte o gură de apă și să se joace tech ball, merge în sală ca să se antreneze. După ce se termină antrenamentul, se duce și stă o oră în sală. Este un om care trece și salută și o persoană necunoscută de pe hol.

E un copil cu o educație cum rar am întâlnit. Să-l spui că e arogant înseamnă că nu-l cunoști deloc. Dacă vorbești cu el, Andrei Vlad e definiția smereniei, a omului sfios. Se îmbujorează când vorbești cu el. Nu ai cum să spui despre el că e un om arogant, fiindcă nu e un om arogant. E un băiat de prea mare bun simț. Poate pentru că faptul că are prea mult bun simț i-a cauzat în dese rânduri. Mi-ar plăcea să fie mai nesimțit”, este de părere Mihai Stoica.

EXCLUSIV | Helmut Duckadam îl consideră arogant pe Andrei Vlad

Duckadam este de părere că portarul FCSB-ului are nevoie de ajutor din partea unui psiholog. În mai multe rânduri, „Eroul de la Sevilla” a declarat că tânărul portar al roş-albaştrilor este arogant.

Reclamă

„Are nevoie de un psiholog. El afișează o aroganță, dar cred că în sinea lui el este un tip foarte sensibil”, crede Duckadam.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și