Închide meniul
EXCLUSIV

Haos la CFR Cluj! Varga a „executat” trei lideri ai vestiarului! Trădare între jucătorii campioanei

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 8:30

Reclamă
Haos la CFR Cluj! Varga a „executat trei lideri ai vestiarului! Trădare între jucătorii campioanei

Câți fotbaliști din Liga 1 s-au vaccinat

Hepta

Haos la CFR Cluj înaintea meciului cu FCSB. Varga i-a „executat” pe Alexandru Chipciu, Iasmin Latovlevici și Giedrius Arlauskis. Cei trei au fost scoși din lot de patronul campioanei. Din informațiile AS.ro, aceștia au fost acuzați că sunt oamenii lui Marian Copilu, fostul președinte al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga a decis să-i dea afară pe Marius Șumudică și Marian Copilu, iar jucătorii s-au revoltat. Aceștia, în frunte cu Ciprian Deac, Mario Camora și cei trei menționați mai sus i-au cerut patronului să-i păstreze pe Șumudică și Copilu.

Haos la CFR Cluj

Chipciu, Latovlevici și Arlauskis au fost cei mai vocali, iar acest lucru i-a costat. Liderii vestiarului de la CFR au vorbit ca echipa să facă front comun pentru păstrarea fostului tehnician și conducătorului. Din informațiile AS.ro, încercarea nu a avut sorți de izbândă și pentru că jucătorii nu au fost uniți până la capăt.

Din câte se pare, doi dintre liderii care la început au zis că merg până la capăt cu Copilu au trădat. Este vorba despre Deac și Camora. Revolta jucătorilor nu a mai avut loc, iar echipa a reușit să se mobilizeze și să învingă FCSB, chiar și fără antrenor.

Deac și Camora au fost titulari în succesul cu FCSB, în timp ce Chipciu, Latovlevici și Arlauskis au fost excluși din lot. Cel mai probabil, cei trei nu vor mai continua la CFR, după numirea lui Dan Petrescu.

Reclamă

Marius Șumudică va fi înlocuit cu Dan Petrescu

Denis Alibec „plânge” după Marius Şumudică, care a fost dat afară cu scandal de Neluţu Varga. Atacantul așteaptă însă cu nerăbdare să lucreze din nou cu Dan Petrescu.

„Eu am venit aici pentru Marius Şumudică. În România, dacă nu ai rezultate, pleci. M-am înţeles foarte bine cu Dan Petrescu la Kayseri. Cu siguranţă vom face treabă”, a spus Alibec la finalul jocului cu FCSB.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și