Închide meniul
Foto

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan, înainte de divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Datoriile uriaşe ale celor doi

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 11:00

Reclamă
Ce avere are de fapt Anamaria Prodan, înainte de divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Datoriile uriaşe ale celor doi

Ce s-a aflat despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu ReghecampfHepta

„Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (de Euro n.r)”, citată de wowbiz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a stabilit detaliile divorțului de Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf vrea cu orice preţ să se despartă de Anamaria Prodan şi s-a gândit deja la toate detaliile. Astfel, Reghe e hotărât să le ofere fetelor, Sarah şi Rebecca, o sumă uriaşă de bani.

Reghecampf vrea să le pună în conturi câte un milion de euro celor două fete pe care Prodan le are din prima ei căsnicie, Sarah şi Rebecca. Pe de altă parte, el ar urma să aibă grijă de Luca, copilul pe care îl are cu fosta soţie, Mariana, şi de Laurenţiu Reghecampf jr, cel pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Datoriile uriaşe pe care le au de fapt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, cuplul aflat în mijlocul unui scandal uriaş, au şi datorii, chiar dacă agentul se laudă în fiecare zi cu opulenţa în care trăieşte.

”Reghe Building SRL” este firma cu probleme deţinută de Reghecampf, Prodan şi una din fiicele acesteia, susţine wowbiz.ro. Până în urmă cu câţiva ani, firma avea obiectiv principal „construcţiile”. Ulterior, domeniul principal a devenit „alte activităţi sportive”.

Reclamă
Reclamă

În ultimul bilanţ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor, firma menţionată mai sus avea, la finalul lui 2020, datorii de peste 2.3 milioane de lei, susţine sursa citată. Firma a avut o cifră de afaceri de 600.000 de lei, dar a încheiat anul fiscal cu pierdere de 67.000 de lei.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB
Citește și