Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei” surprinde din nou! A cheltuit o sumă imensă. Accesoriul achiziţionat de Adrian Mititelu jr

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 18:04

Reclamă
„Prinţişorul Craiovei” surprinde din nou! A cheltuit o sumă imensă. Accesoriul achiziţionat de Adrian Mititelu jr

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr. continuă seria extravaganţelor cu care uimeşte pe toată lumea. După ce a cheltuit mii de euro la petrecerea de ziua lui, acum preşedintele celor de la FCU Craiova 1948 a recidivat. S-a lăudat pe reţelele de socializare cu un ceas ultimul răcnet pe care îl mai are şi antrenorul Cosmin Olăroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei”, achiziţie de lux

Ceasul achiziţionar de actualul şef al FCU Craiova 1948 are un preţ de circa 60.000 de euro cu care s-a lăudat pe Instagram. Mai mult, a profitat şi de pauza competiţională din Liga I şi şi-a etalat bijuteria într-o vacanță de lux în Grecia. A făcut senzație în Mykonos, o staţiune recunoscută pentru distracția nocturnă.

Ce model de ceas şi-a luat „Prinţişorul Craiovei”

Ceasul pe care şi l-a achiziţionat Adrian Mititelu Jr. este un model Rolex, care ajunge și la 60.000 de euro. Pe piața de rebay (second hand), prețul se dublează, asta pentru că există o cerere foarte mare, iar Rolex nu produce multe astfel de modele.

Adrian Mititelu jr s-a remarcat și prin adidașii pe care i-a purtat. Modelul de lux de la Adidas, Yeezy, costă în jur de 550-600 de euro, așa că Adrian Mititelu jr. a băgat serios mâna în buzunar pentru a ieși în evidență. Asta se întâmplă în condiţiile în care tatăl său a ajuns în spatele gratiilor pentru evaziune fiscală.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, extravaganţă la ziua de naştere

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu Jr. a organizat un chef la împlinirea vârstei de 25 de ani. Petrecerea a avut loc într-un club de fiţe, iar invitaţii s-au distrat şi au consumat cele mai scumpe băuturi alcoolice. Momentul culminant a fost reprezentat de aducerea bărcuţei plină cu 22 de şampanii, băuturi care l-au costat de patronul lui FC U Craiova 1948 aproximativ 8.500 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și