Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

România s-a impus în Islanda, iar Aurel Țicleanu a dezvăluit secretul naționalei lui Mirel Rădoi: ”În ultimii ani nu am mai avut așa jucători!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 14:42

România s-a impus în Islanda, iar Aurel Țicleanu a dezvăluit secretul naționalei lui Mirel Rădoi: ”În ultimii ani nu am mai avut așa jucători!”

Aurel Țicleanu a dezvăluit secretul succesului naționalei României

AS.ro

Conform lui Țicleanu, toți cei 11 jucători trimiși în teren, din primul minut de Rădoi, sunt titulari la echipepe lor de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că în ultimii ani am avut jucători, în primul 11, la națională care să joace și să fie titulari la echipele lor. Nu am avut, jucau câteva minute. Chiricheș, căpitanul de echipă, juca puțin.

Ieri am avut un prim 11 format din jucători care sunt titulari la echipele lor. Uite că se vede. Altfel stai în picioare, altfel îi dai replica adversarului”, a declarat Aurel Țicleanu la AS.ro LIVE.

România a reintrat în cursa pentru Mondialul din Qatar

Prin această victorie, tricolorii au acumulat 6 puncte și au reintrat în cursa pentru a prinde un loc la Mondialul din 2022. Țicleanu înțelege tactica lui Rădoi și a explicat de ce selecționerul rotește jucătorii.

Competiția asta este de durată și schimbată foarte mult. Faptul că pierzi un meci sau câștigi un meci nu schimbă mult datele problemei. Când se trage linie și se adună, atunci sunt importante.

Reclamă

Trebuie să ai valoare, să ai un lot echilibrat, nu mai poți sta în primul 11. Nu mai poți să ai 5-6 jucători foarte buni, pentru că ei și așa vin foarte obosiți. Nu pot să joace din trei în trei zile. Trebuie să intri într-un sistem al alternanței care să nu slăbească echipa.

Am bătut, ieri, Islanda, cu Lichestein nu e deloc ușor, pentru că trebuie să schimbi profilul, să schimbi jucătorii. După ai un nou meci în deplasare, iar trebuie să schimbi. Este arta antrenorului să facă trei echipe”, a mai spus Țicleanu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și