Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, întâlnire de gradul 0 cu actualul soț al Alinei Vidican? Anunțul făcut la câteva zile după nuntă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 11:59

Reclamă
Cristi Borcea, întâlnire de gradul 0 cu actualul soț al Alinei Vidican? Anunțul făcut la câteva zile după nuntă

Alina Vidican a vrut să îl înşele pe Cristi Borcea cu Cristian Boureanu

Colaj Instagram

Claude Senhoreti poate avea parte de o întâlnire de gradul 0 cu Cristi Borcea, fosul soț al Alinei Vidican. Actuala doamnă Senhoreti și Cristi Borcea au împreună doi copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte entuziasmat de această călătorie în România. Luna viitoare vom avea 4 curse în Italia și dacă vom apuca, vom ajunge și în România”, a spus Claude Senhoreti, conform libertatea.ro.

Mai mult, bărbatul a recunoscut că Alina Vidican i-a făcut să își schimbe planurile vieții.

Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie. (…) Darul meu pentru ea a fost o surpriză, ei îi plăceau foarte mult mașinile și faptul că am putut să îi fac un astfel de cadou m-a făcut fericit, da, este vorba de un Lamborghini alb”, a mai spus milionarul brazilian.

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta de fițe cu Claude Senhoreti

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta cu Claude Senhoreti. Fostul model a primit un cadou spectaculos la evenimentul care a avut loc într-un restaurant de lux din Florida. Alina Vidican a uitat de Cristi Borcea și și-a întemeiat o nouă familie la cinci ani după ce a divorțat de fostul patron al lui Dinamo. De ieri este soția unui pilot de curse brazilian care are un succes uriaș și în afaceri.

Reclamă

Pasionat al mașinilor scumpe, Claude a surprins-o pe Alina Vidican. I-a făcut un cadou senzațional și i l-a arătat cu puțin timp înainte să se căsătorească. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc nunta.

Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Invitații au postat mai multe imagini cu darul de nuntă primit de mireasă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și