Închide meniul

„Am stat cu gura pe el!” Mirel Rădoi a dezvăluiti cine a fost cel mai „certat” jucător în partida cu Islanda: „Cred că va înțelege”

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 14:04

Reclamă
„Am stat cu gura pe el! Mirel Rădoi a dezvăluiti cine a fost cel mai „certat jucător în partida cu Islanda: „Cred că va înțelege

Mirel Rădoi, întors din drum?

Profimedia

Deian Sorescu a jucat 68 de minute în victoria României cu Islanda, scor 2-0. Sorescu a avut viață mai grea cu Rădoi decât cu adversarii. Selecționerul a dezvăluit că a stat non stop cu „gura pe el”. Spațiile libere lăsate l-au făcut pe selecționer să îl atenționeze pe căpitanul celor de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici, apar şi unele motive din punct de vedere tactic. La Dinamo, Deian rămâne sus, e normal, se apără în 4-4-2. E normal în momentul în care recuperează mingea să poată să plece imediat pe spaţii, pentru că are viteză foarte bună. Şi la echipa naţională a avut momente în care a rămas sus, deoarece îşi aduce aminte mult mai bine automatismele de la echipa de club, decât de la echipa naţională.

Dar a avut noroc că în prima repriză a stat lângă mine. Am stat cu gura pe el. A făcut-o de câte ori a putut. Şi ritmul de joc i-a pus probleme, dar eu cred că de la partidă la partidă va înţelege. Eu cred că aveam nevoie de un mijlocaş stânga, cu viteză, ca să atace spaţiile”, a spus Mirel Rădoi într-o conferință de presă.

Avertismentul transmis de Mirel Rădoi: „Pare victimă sigură, dar e o echipă ciudată!”

România – Liechtenstein este al doilea meci al toamnei pentru naționala lui Mirel Rădoi. După victoria din Islanda, care ne-a reaprins speranțele la calificare, România va juca pe teren propriu cu Liechstenstein.

Mirel Rădoi își avertizează jucătorii înaintea partidei cu Liechtenstein. Selecționerul cere concentrare pentru că meciul nu este câștigat de la început.

Reclamă

Dacă ne luăm după câteva rezultate pe care ei le-au reușit în grupă și dacă mai dăm timpul înapoi și vedem că au unele victorii în 2020, cred că ne poate aștepta un meci dificil, cu atât mai mult dacă noi vom crede că vom obține o victorie sigură. Va trebui să fim atenți. 

Nu simt o presiune în plus. În momentul de față, mă interesează doar partida cu Liechtenstein. Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord. Pentru multă lume pare o partidă ușoară, Liechtenstein pare o victimă sigură, dar nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri. Liechtenstein e o echipă destul de ciudată„, a spus selecționerul Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și