Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali este aproape de a da marea lovitură: Constantin Budescu, la FCSB! Negocierile sunt avansate

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 21:46

Reclamă
Gigi Becali este aproape de a da marea lovitură: Constantin Budescu, la FCSB! Negocierile sunt avansate

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre Constantin Budescu

Hepta

Gigi Becali dă lovitura pe piaţa transferurilor. Este foarte aproape de a-l readuce pe Constantin Budescu la FCSB. Becali negociază de câteva zile transferul „magicianului” Budescu, iar mutarea se poate finaliza în orele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a negociat şi cu o echipă din Qatar, însă nu a ajuns la nicio înţelegere. În acest context, Budescu are şanse mari să revină la FCSB, acolo unde Gigi Becali în doreşte. Budescu ar mai fi dorit în Liga 1 şi de Dan Petrescu la CFR Cluj, scriu cei de la prosport.ro.  În prezent, Budescu este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Damac.

Ce a spus Mihai Stoica despre Constantin Budescu

Managerul general al FCSB crede că Constantin Budescu (32 de ani) va evolua tot în afară. Budi a reziliat cu Damac, dar are oferă din Qatar, unde poate câştiga chiar şi un milion de euro pe sezon.

„Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a anunţat Mihai Stoica.

Constantin Budescu, peste 180 de meciuri în Liga 1

Budescu a mai jucat la FCSB în urmă cu patru ani. În sezonul 2017-2018, el a adunat 37 de meciuri, în toate competiţiile, în care a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase de gol.

Reclamă

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și