Închide meniul

Cristiano Ronaldo, decizie radicală! Superstarul portughez i-a interzis mamei sale să se mai uite la meciuri: „A leşinat de două ori până acum!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2021, 16:31

Reclamă
Cristiano Ronaldo, decizie radicală! Superstarul portughez i-a interzis mamei sale să se mai uite la meciuri: „A leşinat de două ori până acum!

Cristiano Ronaldo, decizie radicală! Superstarul portughez i-a interzis mamei sale să se mai uite la meciuri

Profimedia

Cristiano Ronaldo, decizie radicală! Superstarul portughez i-a interzis mamei sale să se mai uite la meciuri

Noua vedetă a lui Manchester United se teme de ce e mai rău. Mama sa a leşinat deja de două ori până acum la meciurile sale, astfel că Ronaldo i-a interzis să mai privească partidele importante în care joacă. Astfel, Maria Dolores nu va mai vedea sferturile de finală, semifinalele şi finalele în care fiul ei evoluează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„I-am spus: <<Ascultă, nu mai am tată şi nu vreau să îmi pierd şi mama. Nu o să te mai uiţi la sferturi de finală, semifinale sau finale>>.

Se emoţionează, nu înţeleg de ce. Nu mai are voie să vadă meciurile mari. Îmi chem prietenii să stea cu ea şi merge să se plimbe. A leşinat de două ori până acum pe stadion”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de dailystar.co.uk.

Cristiano Ronaldo a bătut deja un record la Manchester United, fără să joace

Cristiano Ronaldo a adus isteria la Manchester United. Portughezul a devenit, în doar 12 ore, jucătorul care a vândut cele mai multe tricouri, aducând o sumă uriaşă clubului şi sponsorului tehnic.

Conform sportbible.com, în doar jumătate de zi, au fost vândute tricouri cu numărul 7 al lui Cristiano în valoare de 37.8 milioane de euro. Acesta este un record pentru Premier League.

Reclamă

Astfel, cele mai multe tricouri vândute în Premier League în această perioadă de mercato au fost cu Cristiano, el fiind urmat într-un asemenea top de Jack Grealish, Bruno Fernandes, Romelu Lukaku, Paul Pogba, Mohammed Salah, Virgil van Dijk, Harry Kane, Kevin De Bruyne şi Jadon Sancho.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și