Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil în plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan i-a răspuns cu o avalanşă de mesaje. La mijloc sunt mii de euro

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 16:47

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil în plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan i-a răspuns cu o avalanşă de mesaje. La mijloc sunt mii de euro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram

Anamaria Prodan s-a mândrit pe reţelele de socializare cu ceasul care valorează peste 30.000 de euro. Mai mult, Anamaria Prodan a lansat o avalanşă de complimente la adresa soţului său, deşi sunt tot mai multe zvonuri cu privire la divorţul dintre ei.
Pe lângă haştag-ul „te iubesc„, Anamaria Prodan a ţinut să îl mai complimenteze pe Laurenţiu Reghecampf încă de două ori: „soţul perfect” şi „îmi iubesc soţul„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reuniune urgentă de familie! Cum s-a afişat vedeta şi ce mesaj a transmis în timpul scandalului de divorţ

Anamaria Prodan s-a întors de urgenţă în România. Impresarul de fotbalişti s-a decis să revină în ţară şi a făcut totul public. Plecase în Dubai acum câteva săptămâni, când izbucnise scandalul cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, şi presupusa amantă.

Anamaria Prodan vrea să revină în viaţa publică din România după câteva săptămâni de absenţă. Impresarul de fotbalişti pare să fi revenit în ţară, dar nu este singură. A avut o reuniune urgentă de familie. A şi făcut anunţul public pe o reţea de socializare.

Anamaria Prodan, reuniune urgentă de familie

Anamaria Prodan părăsise România cu câteva săptămâni în urmă, exact când izbucnise scandalul cu presupusa amantă a soţului ei, Laurenţiu Reghecampf. A negat toate speculaţiile şi a spus, de fiecare dată, că are o familie fericită.

Acum, Anamaria Prodan încearcă să dea un mesaj clar. A revenit în ţară, dar nu e singură. Impresara s-a fotografiat alături de fiicele ei la o terasă de lux din România şi a postat imaginea pe reţelele de socializare. Mai mult, şi mesajul a fost unul extrem de sugestiv, „Cele mai bune fiice. Mamă fericită. iubire. familie”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii, semn că problemele de familie au fost depăşite.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Citește și