Închide meniul

Dan Petrescu a „tăiat” în carne vie! Şase piese grele, OUT din lotul CFR-ului pentru Conference League. „Bursucul” a dat detalii despre situaţia lui Arlauskis: „Cum să-l trec pe listă? N-a considerat să mă sune!”

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 22:25

Reclamă
Dan Petrescu a „tăiat în carne vie! Şase piese grele, OUT din lotul CFR-ului pentru Conference League. „Bursucul a dat detalii despre situaţia lui Arlauskis: „Cum să-l trec pe listă? N-a considerat să mă sune!

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Marele absent este Giedrius Arlauskis. Lituanianul a căzut în dizgraţia conducerii şi a lui Petrescu după ce l-a susţinut public pe fostul antrenor, Marius Şumudică.  Pe lângă Arlauskis, au mai rămas în afara lotului de 23 de jucători Chipciu, Latovlevici, Hoban, Tahiri şi Fofana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre toţi, Dan Petrescu este cel mai supărat pe Giedrius Arlauskis.
Eu nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, nu l-am văzut până acum. Eu nu știu unde e Arlauskis. Trebuia să dau la lista UEFA trei portari. Doi și unul U21, Otto, care e crescut de club. Arlauskis, nefiind acolo și spunându-mi-se că e accidentat, cum să-l trec eu pe listă?

El a vorbit cu Mara și i-a spus că face tratament în Lituania. Dacă n-a considerat să mă sune pe mine, asta e problema lui. Eu am lucrat foarte bine cu el patru ani. El a declarat că s-a întors pentru o anumită persoană, pentru Marian Copilu. Dacă a declarat așa, poate așa a vrut să fie, nu știu, dar eu, în niciun caz, nu am avut o problemă cu el. Cum să fie de ajutor dacă e accidentat? Eu pot să risc? Eu am schimbat atât lista asta că n-am mai înțeles nimic”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Lotul CFR-ului pentru Conference League:

Portari: Cristiano Figueiredo, Bălgrădean
Fundași: Manea, Susic, Burcă, Bouhenna, Graovac, Ciobotariu, Cestor, Camora, Ștefan
Mijlocași: Rodriguez, Bordeianu, Boateng, Sigurjonsson, Culio, Deac, Petrila
Atacanți: Păun, Omrani, Costache, Debeljuh, Alibec

Programul CFR Cluj în grupele Conference League

CFR Cluj va juca în grupa D alături de Jablonec, Randers şi AZ Alkmar. Primul meci al campioanei României va fi cu Jablonec.

Reclamă

Etapa 1 – 16 septembrie

Ora 22.00 Jablonec – CFR Cluj şi Randers – AZ Alkmaar;

Etapa a 2-a – 30 septembrie

Reclamă 4 / 0/3

Ora 19.45 AZ Alkmaar – Jablonec şi CFR Cluj – Randers;

Etapa a 3-a – 21 octombrie

Ora 22.00 Jablonec – Randers şi CFR Cluj – AZ Alkmaar;

Etapa a 4-a – 4 noiembrie

Ora 19.45 Randers – Jablonec şi AZ Alkmaar – CFR Cluj;

Etapa a 5-a – 25 noiembrie

Ora 22.00 Jablonec – AZ Alkmaar şi Randers – CFR Cluj;

Reclamă

Etapa a 6-a – 9 decembrie

Ora 19.45 CFR Cluj – Jablonec şi AZ Alkmaar – Randers.

CFR Cluj a ajuns în grupele Conference League după ce a fost eliminată de Young Boys Berna, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor şi de Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 Vezi toate știrile
Citește și