Închide meniul

FCSB își ia „magician”! Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină! Când s-ar putea finaliza tranzacția

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 8:16

Reclamă
FCSB își ia „magician! Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină! Când s-ar putea finaliza tranzacția

Gigi Becali a ajuns subiect de glume după ce l-a "atacat" pe Edi Iordănescu

Hepta

Din informațiile AS.ro, Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină la FCSB. Din câte se pare, transferul este făcut în proporție de 90%, iar mutarea are mari șanse să se finalizeze în această dimineață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu va semna cu FCSB din postura de jucător liber de contract. „Magicianul” și-a reziliat înțelegerea cu Damac. Budi a mai fost dorit și în Zona Golfului, dar se pare că nu a ajuns la o înțelegere cu cei de acolo, astfel că își va continua cariera în Liga 1.

Ce salariu va primi Constantin Budescu la FCSB

Gigi Becali i-a propus lui Budescu un salariu lunar de 25.000 de euro, dar şi o primă de instalare uriaşă: 200.000 de euro. Din câte se pare, mijlocașul a fost de acord și va semna un contract pe cel puțin un sezon, urmând a avea și posibilitatea de prelungire.

Budescu revine astfel la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide. 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, care a ajuns la 32 de ani.

Gigi Becali își ține promisiunile față de Edi Iordănescu

Prin aducerea lui Budescu, Becali s-a ținut de cuvânt în fața lui Edi Iordănescu și i-a adus cele trei transferuri de marcă pe care i le-a promis. Pe lângă Budescu, FCSB a reușit să îi transfere pe Keșeru și Vali Gheorghe.

Reclamă

Gigi Becali a decis să nu mai vorbească de FCSB și să lase totul în seama lui Edi Iordănescu. Se pare că tehnicianul a reușit să-l schimbe pe Becali.

”Nu mai știu nimic. Nu mă interesează nimic. Nu mă mai întrebați, nu vă mai cunosc. Nu mai știu nimic de fotbal. Nu mă mai interesează.

Nu vreau să mai vorbesc de fotbal”, a fost reacția lui Gigi Becali, pentru AS.ro, când a fost întrebat despre transferul lui Budescu la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și