Închide meniul

Atacantul ideal pentru România, cu Macedonia de Nord! Sfat pentru Mirel Rădoi: „E cel mai potrivit!”

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 9:39 / Actualizat: 7 septembrie 2021, 14:42

Reclamă
Atacantul ideal pentru România, cu Macedonia de Nord! Sfat pentru Mirel Rădoi: „E cel mai potrivit!

Antena Sport

Selecționerul are un singur vârf disponibil, asta după ce Tănase, Alibec si Drăguș s-au rupt pe rând. Narcis Răducan are soluția pentru Mirel Rădoi. Acesta susține că Dennis Man ar fi cel mai potrivit pentru a fi folosit ca vârf, în Macedonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man ar putea fi folosit vârf de Mirel Rădoi

Markovic, singurul atacant din lot, nu a convins în meciul precedent și, cel mai probabil, va fi rezervă. O altă variantă pentru postul de atacant ar mai fi Ianis Hagi.

„Man ar fi cel mai apropiat pentru a putea juca vârf și am câteva argumente. Este destul de rapid, joacă la un nivel înalt ceea ce înseamnă că are suficientă forță și mentală și de orice fel, este marcator.

Putem lua în context și faptul că meciul va fi într-un fel pe contraatac, decât pe atac pozițional.

Nu este nici el soluția ideală, dar cred că ar fi cel mai potrivit din ce avem în lot. Joacă la un nivel. S-au plătit zece milioane de euro. Nu e un jucător oarecare care se sperie dacă îi dă la picioare în jucător advers”, a declarat Narcis Raducanu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și