Închide meniul
EXCLUSIV

Secretul succesului în Macedonia de Nord: ”Îi batem, sută la sută!” Ce tactică trebuie să adopte Mirel Rădoi

Silviu Corneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 15:08

Reclamă
Secretul succesului în Macedonia de Nord: ”Îi batem, sută la sută!” Ce tactică trebuie să adopte Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, lovit de ghinion înainte de Macedonia de Nord - România

Profimediaimages

Fostul șef de la LPF susține că selecționerul ar trebui să joace fără atacant. Dragomir e convins că astfel tricolorii se vor putea impune. În acest moment, România este pe locul 3 în grupă, cu 9 puncte. Prima poziție este ocupată de Germania, cu 12 puncte, iar pe locul secund este Armenia, cu 10 puuncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu vreau să joace cu atacant. Să joace fără atacant și îi batem, sută la sută”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Partida dintre Macedonia de Nord și România se va disputa pe 8 septembrie, de la ora 21:45, la Skopje.

Mirel Rădoi, sfătuit să joace cu Dennis Man vârf

România este pe val după ultimele doua succese înregistrate în priminariile pentru Cupa Mondială din 2022, care va avea loc în Qatar. Tricolorii au din nou șanse mari la calificare, dar Mirel Rădoi are mari bătăi de cap înaintea uramtorului meci, cel cu Macedonia de Nord.

Narcis Răducan are și el soluția ideală pentru Mirel Rădoi. Acesta susține că Dennis Man ar fi cel mai potrivit pentru a fi folosit ca vârf, în Macedonia.

Reclamă

Man ar fi cel mai apropiat pentru a putea juca vârf și am câteva argumente. Este destul de rapid, joacă la un nivel înalt ceea ce înseamnă că are suficientă forță și mentală și de orice fel, este marcator”, a declarat Răducan la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și