Închide meniul

Ce spune Victor Becali despre transferul stelar al lui Valentin Mihăilă la Inter Milano: „Nu știm ce se va întâmpla mâine, darămite în iarnă!” Ce mesaj i-a transmis jucătorului

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 22:18

Reclamă
Ce spune Victor Becali despre transferul stelar al lui Valentin Mihăilă la Inter Milano: „Nu știm ce se va întâmpla mâine, darămite în iarnă! Ce mesaj i-a transmis jucătorului

Valentin Mihăilă

Profimedia

Victor Becali, agentul tânărului jucător român, nu exclude varianta ca Valentin Mihăilă să prindă transferul vieţii şi să ajungă la Inter Milano. Cel mai devreme, mutarea s-ar putea realiza în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune Victor Becali despre transferul stelar al lui Valentin Mihăilă la Inter Milano

Orice e posibil în fotbal, dar atunci când regulamentul permite acest lucru. Acum, perioada de transferuri abia s-a încheiat. Nu știm ce se va întâmpla mâine, darămite în iarnă… În plus, niciun club serios nu lasă să se afle ce jucători vrea să cumpere în iarnă.

Noi nu suntem genul care să vorbim doar ca să ne aflăm în treaba, suntem oameni serioși. I-am mai văzut pe unii care ziceau că vin scouterii să vadă pe nu știu cine ca să îl transfere și perioada era închisă de câteva zile… Mihăilă trebuie să fie sănătos și să se concentreze pe ce are de făcut la Parma și ce va fi apoi vom vedea„, a spus Victor Becali pentru prosport.ro.

Valentin Mihăilă, pe lista celor de la Inter Milano

Campioana Italiei a pus ochii pe Valentin Mihăilă, starul celor de la Parma. Potrivit seriebnews.com, campioana Italiei pregăteşte un schimb de senzaţie în viitoarea campanie de mercato din ianuarie. Simone Inzaghi vrea să îl aducă pe internaţionalul român şi să îl trimită pe Martin Satriano în Serie B.

Sursa citată, care îl descrie pe Mihăilă drept „un talent născut în 2000 care s-a remarcat la Parma”, scrie că fostul jucător al Universităţii Craiova îndeplineşte profilul de jucător pe care Inter îl caută cu disperare.

Reclamă

Cotat la 8.5 milioane pe site-urile de specialitate, Valentin Mihăilă s-a remarcat deja în actualul sezon: a marcat golul victoriei în partida cu Benevento, scor 1-0. Reuşita a venit în minutul 90+7 şi l-a făcut pe legendarul Buffon să alerge pe tot terenul de bucurie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și