Închide meniul

AS.ro LIVE | Marius Tiță a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Povești de senzație ale strănepotului lui Marin Preda

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 8:06 / Actualizat: 9 septembrie 2021, 11:20

Reclamă

Marius Tiță este unul dintre cei mai longevivi și respectați luptători români, având în spate o carieră competițională impresionantă de peste 20 de ani, cu sute de meciuri la activ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ AICI

Marius Tiță este campion mondial la Wushu

Marius Tiță va spune povești senzaționale din ring. Luptătorul a făcut și un scrut film autobiografic.

Dacă aş putea să daun timpul înapoi, aş alege tot calea asta. Însă aş face lucrurile altfel, m-aş fi ţinut de şcoală, de educaţie. Mulţi colegi din K1 sunt deputaţi, rectori universitari.

Mulţi spun: ”Se bate pentru că nu-l duce capul să înveţe! Şi nu aşa stau lucrurile. Când eram mic mi-era frică de întuneric. Însă o luam prin parcul tenebros noaptea doar să-mi înfrâng teama”, spunea Tiță în film.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și