Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dulgheru, la momentul sincerității! Marea dorință a sportivei! Cine este tenismenul care-i place cel mai mult! Alexandra, genială când a venit vorba de câștiguri din tenis: ”Wow! Mă gândeam: unde or fi banii ăia! :)”

Silviu Corneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 16:00

Reclamă
Dulgheru, la momentul sincerității! Marea dorință a sportivei! Cine este tenismenul care-i place cel mai mult! Alexandra, genială când a venit vorba de câștiguri din tenis: ”Wow! Mă gândeam: unde or fi banii ăia! :)”

Alexandra Dulgheru a vorbit despre iubit, dar și de banii câștigați în tenis

AS.ro

Revenită recent în tenis, Alexandra Dulgheru susține că marea sa dorință este să-și găsească partenerul potrivit. Ajunsă la 32 de ani, Dulgheru a recunoscut că-i place de Berrettini, dintre jucătorii de tenis. ”Nu se poate face nimic, are prietenă 🙂”, a glumit Alexandra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hai… să vină și un partener potrivit. Cel mai mult, de pe circuit, îmi place de Berrettini. Nu se poate face nimic, pentru că are prietenă 🙂”, a dezvăluit Alexandra Dulgheru la AS.ro LIVE.

Câți bani a câștigat Alexandra Dulgheru din tenis

Dulgheru a atins și subiectul banilor câștigați din tenis. Sportiva susține că sumele anunțate de organizatori sunt fără taxe. După ce se plătesc toate taxele și cheltuielile, un sportiv rămâne cu 20-30% din acei bani, a dezvăluit Alexandra!

Să vă dau un exemplu. La mine, cât arată la banii câștigați, două milioane și ceva de dolari. Wow, unde or fi banii aceștia!? Dacă avem 20% din acei bani. Noi plătim tot, nu avem ajutor din alte părți. Ei pun suma brută acolo.

Reclamă

La Varșovia erau 100 și ceva de mii, dar în mână au fost 75 – 80 de mii. Plătești 30% taxe, antrenorul 10-15 la sută, deplasările, salariul antrenorului și procentaj, medic, una alta. La sfârșitul anului, când tragi linie, ai 20 – 30%”, a mai spus Dulgheru la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și