Închide meniul

Dinamo a refuzat un super-jucător dorit şi de Gigi Becali: „Avem postul acoperit”. S-a aflat unde va ajunge fotbalistul

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 septembrie 2021, 22:00

Reclamă
Dinamo a refuzat un super-jucător dorit şi de Gigi Becali: „Avem postul acoperit. S-a aflat unde va ajunge fotbalistul

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat din transferul lui Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo îşi permite să şi refuze un fost campion al României. Câinii şi-au umplut vestiarul în pauza din Liga I, dar nu au mai avut loc şi pentru Iasmin Latovlevici, jucător care tocmai şi-a încheiat conturile cu CFR Cluj

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo l-a refuzat pe Latovlevici

Dinamo l-a refuzat pe Iasmin Latovlevici, jucător pe care Gigi Becali şi l-ar dori şi el la FCSB. „Latovlevici este un jucător foarte bun, foarte valoros. În alte condiții ar fi fost interesant, dar avem postul acoperit. Acolo joacă Filip, îl avem pe Andrei Radu, mai este și Amzar, care și-a revenit după accidentare.

E unul dintre posturile din echipă unde stăm cel mai bine, iar Dario Bonetti are soluții din care să aleagă. Latovlevici este într-o formă fizică foarte bună, l-am văzut și sunt convins că își va găsi o echipă în Liga 1 unde să continue să joace”, a declarat Iuliu Mureșan, conform prosport.ro.

Sepsi şi FC Argeş îl vor pe Latovlevici

Dacă nu va ajunge la FCSB, Iasmin Latovlevici are variante. E dorit şi la Sepsi şi FC Argeş. Iasmin Latovlevici a plecat de la CFR Cluj, după ce și-a reziliat contractul cu formația din Gruia. Tratativele se vor purta săptămâna viitoare, atunci când reprezentanții fotbalistului vor analiza toate propunerile pe care acesta le are. Până atunci, se așteaptă și răspunsul de la două formații din străinătate, care au mai fost interesate de el în trecut.

„Situația lui Iasmin Latovlevici nu este simplă, dar vom vedea ce soluții găsim. Nu mai are 25-27 de ani, ca să zici că va avea zeci de oferte fiind liber, dar este un jucător care poate ajuta multe echipe și sunt convins că va continua să evolueze. În cazul său, spre deosebire de al lui Chipciu, CFR a decis împreună cu jucătorul că e mai bine să rezilieze”, a declarat Victor Becali, unul dintre reprezentanții lui Latovlevici, conform sursei citate.

Reclamă

Victor Becali a mai spus că Iasmin Latovlevici mai are şi două oferte din strâinătate, care au prioritate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și