Închide meniul

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz după prima înfrângere a sezonului: „Le-am dat pe toate în meciul cu FCSB!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 23:11

Reclamă
FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz după prima înfrângere a sezonului: „Le-am dat pe toate în meciul cu FCSB!

Mihai Bordeianu e jucătorul lui CFR Cluj

profimediaimages

Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz după prima înfrângere a sezonului

În meciul cu FC Botoşani, campioana a expediat un singur şut pe spaţiul porţii. După fluierul final, Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu, cred că toată lumea să facă un pas greşit. Îmi pare rău că a venit acum. A venit după un joc bun. La singura fază ne-au dat gol. Aşa e fotbalul. E important ce scrie la final. Fiecare şi-a dorit să câştige. În repriza a doua, Debeljuh a avut singur cu portarul.

Le-am dat pe toate în meciul cu Steaua (n.r. FCSB). Vin meciuri unul după altul. Nu trebuie să căutăm scuze. Suntem un lot destul de mare şi de valoros. Suntem campioana ţării şi e tardiv să căutăm scuze. Orice joc oficial trebuie să îl câştigăm, chiar dacă uneori nu ne iese”, a declarat Mihai Bordeianu la Digi Sport.

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, revenire de coşmar pe banca campioanei

FC Botoşani – CFR Cluj, meciul zilei în Liga 1, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Ardelenii au pierdut chiar la revenirea lui Dan Petrescu.

Echipa lui Marius Croitoru s-a impus la capătul unui meci în care s-au expediat doar 3 şuturi pe spaţiul porţii. Herve Kage a marcat golul de trei puncte al gazdelor, în minutul 71, din centrarea perfectă a lui Ongenda.

Reclamă

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani o egalează pe Rapid la puncte, 17. În următoarea etapă, ardelenii au derby cu Universitatea Craiova, în timp ce moldovenii joacă cu Dinamo în Ştefan cel Mare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și